Masterchef'in en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yasin Obuz, Survivor kadrosunda dahil oldu. Bu akşam ilk kez yayınlanacak Survivor'da Gönüllüler Takımı'nda yer alacak olan Yasin Obuz'un kim ve nereli olduğu, yaşı, boyu ve kilosu merak ediliyor. Peki Yasin Obuz'un mesleği ne, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Survivor Yasin Obuz kim? Kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu

SURVİVOR YASİN OBUZ KİM?

Diyarbakır doğumlu olan Yasin Obuz, kısa bir süre önce Masterchef'e katıldı. Masterchef'te en dikkat çekici isimlerden biri olan Yasin Obuz, üniversite hayatında gastronomi değil spor eğitimi aldı. Aldığı eğitim sonrası İstanbul'a giden Yasin Obuz, pilav dükkanı açarak çalışmaya başladı. Pilav dükkanında çalışırken Masterchef'e katılan Yasin Obuz, finali göremeden yarışmaya veda etti.

SURVİVOR YASİN OBUZ KAÇ YAŞINDA

Survivor yarışmacılarından Yasin Obuz, 1989 yılında doğdu ve 31 yaşındadır. Yasin Obuz'un doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmiyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ NERELİ

Survivor yarışmacılarından Yasin Obuz, Diyarbakır'da doğdu ve aslen Diyarbakırlı olarak biliniyor.

tuğçe demirbilek - danilo zanna

SURVİVOR YASİN OBUZ BOYU

Survivor yarışmacılarından Yasin Obuz'un boyunun 1,83 olduğu kaydediliyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ KİLOSU

Survivor Yasin Obuz'un kilosunun 80 olduğu ifade ediliyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ MESLEĞİ - NE İŞ YAPIYOR

Survivor yarışmacılarından Yasin, İstanbul - Sirkeci'de pilav dükkanı işletiyor. Dükkanını işlettiği sırada Masterchef'e katılan Yasin, dönüşte yine işinin başına geçti. Yasin Obuz'un Masterchef yarışması sonrası dükkanına gelen kişi sayısının oldukça arttığı belirtiliyor.

mehmet yalçınkaya