Tv8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile devam eden Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor son bölüm fragmanı eleme heyecanını bir kat daha arttırdı. Survivor 27. Bölüm tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Survivor’da 24 Mart 2020 Salı akşamı eleme heyecanı yaşanacak. Gönüllüler Takımı’ndan bir kişi adaya veda edecek. Son haftalarda düşük performans gösteren Gönüllüler Takımı’ndan geçtiğimiz hafta Tayfun Erdoğan adaya veda etmişti. Bu hafta Ceyhun Uzun’un adadan gitmesi beklenirken, Survivor’da eleme gecesi merakla bekleniyor.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler Yarışması yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’da bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Gönüllüler Takımı’ndan bir isim Survivor Adasına veda ederek ayrılacak. Gönüllüler Takımı Burak Yurdugör, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Gizem Birdan, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Yasin Obuz ve Yunus Emre Özden isimlerinden oluşuyor. Bu isimlerden biri bu akşam Survivor’dan elenecek.

SURVİVOR 27. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM 24 MART

Survivor 27. Bölüm fragmanı olan 24 Mart 2020 Salı fragmanı ekranlara geldi. Survivor’da yeni bir eleme heyecanı başladı. Survivor’dan bu güne kadar eleme ve sakatlık nedeniyle ayrılan isimler şunlar oldu; Derya Can, Erman Altıkardeş, Fatma Günaydın, İlayda Velibeyoğlu, İrem Akın, Makbule Karabudak, Şaziye İvegin Üner, Tayfun Erdoğan, Tuğba Melis Türk, Uğur Pektaş.