Survivor 2020’de yine heyecan dolu bölümler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Survivor son bölüm fragmanı hakkındaki detayları merak eden izleyiciler, Survivor yeni bölüm fragmanı 2020 yayınlandı mı? Survivor fragman 124 (1 Temmuz Çarşamba tanıtımı) ne oldu? Sorularının cevabını arıyor. Survivor 2020’nin 124. Bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve tanıtımın ne zaman yarışma severlerle buluşacağı soruları yanıt buldu. Survivor 2020’nin yayınlanan son bölümünde konseyde bir yarışmacı elendi ve duygusal anlar yaşandı. Sercan Yıldırım’ın üst üste 3 oyun kazanıp Berkan, Barış ve Nisa’yı potaya göndermesi ile eleme adayları ortaya çıktı. Salı akşamı toplanan konseyde en az sms oyunu alan Nisa Bölükbaşı adaya veda etti. Duygusal anların yaşandığı, Cemal Can Canseven’in gözyaşlarına hakim olamadığı eleme gecesinde büyük bir performans sergileyerek son 7’ye kalan Nisa Bölükbaşı yarışmadan elendi. Survivor’ın yeni bölümü ile merakla beklenmeye başlandı. Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 2020 YAYINLANDI MI?

Survivor yeni bölüm fragmanı 2020 henüz yayınlanmadı. TV8 ekranlarında bu akşam Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizinin sezon finali ekranlara gelecek. Bu yüzden Survivor 2020’nin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olmayacak. Survivor 2020 heyecanı Perşembe günü devam edecek ve yarışma severleri yine ekran başına kilitleyecek.

SURVİVOR FRAGMAN 124 (1 TEMMUZ ÇARŞAMBA) NE OLDU?

Survivor fragman 124 (1 Temmuz Çarşamba tanıtımı) ekranlara gelmedi. Survivor Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından ve TV8’den son bölüm tanıtım fragmanı henüz izleyicilerle buluşmadı. Bu akşam Survivor’ın yeni bölümü yok. Survivor Perşembe akşamı yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?