Survivor heyecanı Dominik’te devam ederken, Survivor yeni bölüm fragmanı da izleyiciler ile buluştu. Survivor’da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Survivor 2020 son bölüm fragmanı yine büyük ilgi görecek. Mert Öcal ile Elif Yıldırım Gören arasında bir süredir devam eden gerginlik sözlü tartışmaya dönecek. Takım arkadaşlarına karşı üst perdeden konuşan Mert, bu kez Elif’i susturmaya çalışacak. Sadık Ardahan Uzkanbaş ile Sercan Yıldırım da önemli bir tartışma yaşayacaklar. Birbirlerinin üzerine yürüyen ikiliyi takım arkadaşları ayıracak. Survivor’un 8 Mayıs fragmanı (70. Bölüm) adanın karıştığını gösteriyor. Bu akşam saat 20.00’den sonra başlayacak yeni bölümde ödül oyununda karşı karşıya gelecek Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı, gerçek Survivor’ı yaşayacak ve yarışma severlere de yaşatacak. Survivor yeni bölüm fragmanı ve detayları ortaya çıktı.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Survivor yeni bölüm fragmanı TV8 ekranlarında yayınlandı. Survivor’ın bir önceki bölümünde adanın meşhur voleybol maçlarından biri ekrana gelmiş ve Acun Medya ekibi maçı kazanmıştı. Acun Medya ekibini destekleyen Sercan Yıldırım, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören ve Barış Murat Yağcı ödül yemeğine kavuşmuştu. Diğer yarışmacılar ise Evrim ile Nisa’yı desteklediklerinden dolayı aç kalmıştı.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Survivor son bölüm fragmanı TV8’in sosyal medya mecralarından yayına girdi. Fragman, Yasin ve Sercan’ın açıklamaları ile başlıyor. Her iki isim de yeni oyundan başarıyla çıkacaklarını iddia ediyor. Adana sinirler gerilirken, parkurlarda yaşanacak öfke patlamaları fragmanda yer alıyor.

survivor yeni bölüm fragmanı