TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 35. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Adadan en son Gönüllüler Takımı’ndan Burak Yurdugör gitmişti. Elenen yarışmacının ismini ise Barış Murat Yağcı vermişti. Gönüllüler Takımı’nda ortalık daha da karışıyor ve yarışmacılar birbirlerine cephe almaya devam ediyor. Survivor’un 3 Nisan Cuma günü yayınlanacak son bölümünün fragmanı ve yayın detayları ortaya çıktı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’un 35. Bölümünde erzak oyunu oynanacak. Gönüllüler takımından Cemal Can Canseven ve Yasin Obuz erzak oyununu mutlaka kazanmaları gerektiğini söylüyor. Ünlüler Takımı’ndan Mert Öcal ise kazanma alışkanlıklarının had safhada olduğunu söylüyor. Aynı takımdan Berkan Karabulut da tek amaçlarının erzakı alıp adalarına dönmek olduğunu söylüyor.

SURVİVOR 35. BÖLÜM FRAGMANI – TV8 YAYIN DETAYI

Survivor 2020’nin 35. Bölüm fragmanı TV8’in ve yarışmanın sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Survivor’un son bölümünde kıyasıya bir ödül oyunu heyecanı yaşanacak. 3 Mart Cuma günü saat 20.00’de TV8 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde iki takımda büyük bir mücadele verecek.