Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta bir ismin elendiği programa yeni isimler de katılmaya başladı. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yeni yarışmacıların programa katılacağını duyurmuştu. Survivor 2021’in son yayınlanan fragmanında ise bu yarışmacıların kim olduğu ortaya çıktı. Survivor yeni yarışmacılar 2021 kimdir? Survivor 2021 kadrosu yarışmacıları kim? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Survivor 2021’den ilk elenen isim Sena Özdemir olmuştu. Programa yeni katılan yarışmacıların isimleri ise Baran, Sergen, Bahar ve Duygu oldu. 4 yeni yarışmacı Survivor 2021’de mücadeleye katılacak. Çekimlerine Dominik Cumhuriyeti’nde devam edilen ve TV8 ekranlarında yarışma severler ile buluşan Survivor 2021’de yeni gelen isimlerin hangi takımlarda yarışacağı sorusu ise henüz yanıt bulmadı. Yeni yarışmacıların takımları yeni yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

Survivor yeni yarışmacılar 2021 kimdir?

Survivor 2021 programına katılan yeni yarışmacılar Bahar Seviş, Duygu Serap Salman, Baran Köse ve Sergen Bayar’dır. Programa yeni katılan isimlerden olan Bahar Seviş yoga eğitmenliği yapmaktadır. Oyunculuk geçmişi de bulunan Bahar Seviş, tiyatro oyunlarında oynamıştır. Yeni yarışmacılardan olan Duygu Serap Salman kickboks sporu ile ilgilenmektedir. Ayrıca Crosfitter, fitness ve atletizm ile de yakından ilgilenen bir isimdir. Bir diğer yarışmacı olan Baran Köse’nin hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Yeni yarışmacılardan olan Sergen Bayar ise modellik ve spor eğitmenliği yapıyor.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor 2021 kadrosu yarışmacıları kimler?

Survivor 2021 kadrosu yarışmacıları Ünlüler Takımı’ndan İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin, Barış Özbek, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik, Cemal Hünal ve İlayda Şeker’dir. Gönüllüler Takımı’ndan ise Sancakay Ilım Morgül, Hanzade Ofluoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel, Emin Günenç, Yiğit Poyraz, Yunus Emre Karabacak, Steven Salam, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu ve Uğurtan Dora’dır. Survivor 2021’in yeni yarışmacıları ise Sergen Bayar, Duygu Serap Salman, Bahar Seviş ve Baran Köse’dir.

Ayşe Yüksel