Survivor 2021 heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Birleşme partisinin ardından heyecanın daha da yükseldiği yarışma programında kıyasıya rekabet ekranlara geliyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz’ın yaşamına dair ayrıntılar merak ediliyor. Survivor Yiğit Poyraz nereli, kimdir, boyu kaç, sevgilisi kim, burcu ne, kaç yaşında? Sorularının yanıtları araştırılıyor.

Survivor Performans Tablosu ve Puan Durumu verilerine göre şu an yüzde 61’lik bir başarını oranı ile birinci sırada olan Yiğit Poyraz, şu ana kadar 218 oyun oynadı. 133.5 oyunu kazandı, 84.5 oyunda ise mağlup oldu. Birebir oyunlarda 81 oyun kazanan Poyraz, 44 oyunda yenildi. Verdiği bir röportajda en büyük tutkusunun Survivor olduğunu kaydeden Poyraz, aylarca mental ve fiziksel olarak çok iyi hazırlandığını, Dominik’e şampiyonluk için gittiğini söylemişti. Poyraz, şampiyonluktan daha aşağı bir sonucu ise başarısızlık olarak göreceğini dile getirmişti.

Survivor’a katılana kadar, her zaman performansının yüzde yüzünü gösterdiğini söyleyen Poyraz, Survivor’da da böyle olacağını ve yarışmaya damga vuracağını söylemişti. Survivor’da harika bir yılın kendisini beklediğini ve bu sebepten çok heyecanlı olduğunu söyleyen Poyraz, “bu yıl Survivor’da Poyraz sert esecek” sözü ile de iddialı bir cümle kurmuştu. Şu ana kadar bu iddiasını sürdüren Yiğit Poyraz, yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı.

Yiğit Poyraz

Survivor Yiğit Poyraz kimdir?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yiğit Poyraz 26 Aralık 1994 İzmir doğumludur. Muğla’nın Bodrum ilçesinde büyüyen ve 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanan ve İstanbul’a yerleşen Poyraz, 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde eğitim görmeye başladı. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde öğrenci değişimi programı ile eğitim gören ve o süreçte Masterchef yarışması ile tanıdığımız Somer Sivrioğlu’nun restoranında 1 yıl garson olarak çalışan Poyraz, çocukluk yaşlarından itibaren birçok spor dalı ile yakından ilgileniyor. 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, Boğaziçi Üniversitesi’nde sosyoloji ya da felsefe masterı yapmak istediğini kaydediyor.

Survivor Yiğit Poyraz nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz aslen İzmirlidir. Bodrum’da büyüyen ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Yiğit Poyraz, lise yıllarında okuduğu okulda çok fazla Yiğit olduğunu, bu yüzden kendisine soyadı olan Poyraz olarak hitap etmeye başladıklarını, çevresinin de bu ismi benimsediğini ve Poyraz olarak çağrılmaya devam ettiğini söylüyor.

Aleyna Çalışkan

Survivor Yiğit Poyraz kaç yaşında?

1994 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz 27 yaşındadır. 2 yıldır halaları ile birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapan Poyraz, bir taraftan da personal trainer’lık yapıyor ve ayrıca fitness ile de yakından ilgileniyor.

Survivor Yiğit Poyraz boyu kaç?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz’ın boyu 1.80 cm’dir. Poyraz, Survivor’a katıldığında 78 kilodaydı.

Yiğit Poyraz

Survivor Yiğit Poyraz burcu ne?

26 Aralık doğumlu olan Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın burcu Oğlak’tır. Performansı ile dikkat çekmeyi sürdüren Yiğit Poyraz, puan durumuna göre bu sezonun en iyi performans gösteren ismi olarak öne çıkıyor.

Survivor Yiğit Poyraz sevgilisi kim?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın sevgilisi hakkında bilgi bulunmuyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yiğit Poyraz’ın arkadaşları ile aynı karede olduğu birçok fotoğraf hesabından paylaşılmış.

Aleyna Kalaycıoğlu