Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Yunus Emre Özden’in kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, boy, kilosu ve mesleği merak konusu oldu. Survivor Yunus Emre nereli? Survivor Yunus Emre kimdir? Survivor Yunus Emre kaç yaşında? Survivor Yunus Emre’nin boyu kaç cm, kaç kilo? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor puan sıralamasında son sırada yer alan ve birebir girdiği mücadelelerin 30’unu kazanıp 50’sini kaybeden Yunus Emre Özden, haftalık performansta ise 11 oyun kazanıp 10 oyun kaybetti. Ünlüler Takımı’na geçtikten sonra performansında önemli bir artış gözlenen Yunus Emre Özden, hırçın tavırları ve her an kavga edecek halleri ile eleştirilmeye devam ediyor. Yunus Emre Özden’in hayatı ve biyografisi ile hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre Özden 29 Mart 1996 İstanbul Silivri doğumludur. Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyan, kariyerine model ve dövüşçü olarak devam eden Yunus Emre Özden, 17 yaşından ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başladı ve 18-19’lu yaşlarında Fashion Week’lere çıktı ve modelliğe devam etti. Erken yaşlarında evlenen ve daha sonra boşanan Yunus Emre Özden MMA dövüşlerinde yer aldığı ve geçtiğimiz yıl Türkiye üçüncüsü ve İstanbul ikincisi olarak dikkatleri üzerine çekti. Survivor 2020’ye katılan Yunus Emre Özden, yarışmanın en agresif isimleri arasında yer alıyor.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

Yunus Emre Özden

SURVİVOR YUNUS EMRE NERELİ?

Survivor’da yarışan Yunus Emre İstanbul Silivrili. Silivri’de yaşayan ve 2 çocuklu bir ailenin tek oğlu olan Yunus Emre Özden, lise yıllarında yaşadığı rahatsızlıktan dolayı 100 kiloya kadar çıktığını, daha sonra 64 kiloya düşmeyi başardığını açıklamıştı.

SURVİVOR YUNUS EMRE KAÇ YAŞINDA?

1993 doğumlu olan Survivor Yunus Emre 27 yaşında. Modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu sebepten dolayı kum torbasının başında uzun saatler geçirdiğini söyleyen Yunus Emre Özden, çocukluğundan bu yana dövüşçü olmayı hayal ettiğini ancak ailesinin buna izin vermediğini dile getirmişti.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

Yunus Emre Özden

SURVİVOR YUNUS EMRE’NİN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışan Yunus Emre’nin boyu 185 cm’dir. Kickboks, güreş ve karate antrenmanlarına katılan ve ardından MMA dövüşlerinde yer alan Yunus Emre Özden, oyunculukla da ilgilendiğini söylüyor. Aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak hayali olan Yunus Emre Özden sıkı bir Galatasaray taraftarı.

SURVİVOR YUNUS EMRE KAÇ KİLO?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre 74 kilo. Survivor 2020’ye katıldığı hafta tartıldığında 85 kilo görünen Yunus Emre Özden, parkurlarda ortaya koyduğu efor ile 11 kilo verdi ve 74 kiloya düştü.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Survivor Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?

Yunus Emre Özden

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışan Yunus Emre Özden dövüşçü ve modellik işi yapıyor. Kendisini manken dövüşçü olarak tanımlayan Yunus Emre Özden MMA’nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklarından başarılar çıkarma öyküsü olduğunu dile getiriyor.

Yunus Emre Özden