Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı kadrosunda yarışan Aycan Yanaç’ın aslen nereli olduğu, memleketi ve boy bilgisi merak ediliyor. Survivor Aycan nereli? Survivor Aycan’ın boyu kaç? Sorularına yanıt aranıyor. Geçtiğimiz Aralık ayında futbol kariyerine başladığı 1. FC Nürnberg II takımına geri dönen, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda da oynayan ve özel turnuva ve kupalarda 3, özel maçlarda 3 ve Avrupa Şampiyonası’nda 2 maç oynayan Aycan Yanaç, sevgilisi tarafından aldatıldığı yönündeki iddialarla da gündeme gelmişti. 2018 yılında Estonya ile oynanan dostluk maçı için milli takıma ilk kez çağrılan ve toplam 8 maçta ülkemizi temsil eden Aycan Yanaç’ın boy ve memleket bilgileri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Ailesi İzmirli olan Aycan Yanaç Almanya’nın Nürnberg şehrinde 1998 yılında dünyaya gözlerini açtı. Almanya’da büyüyen ve Almanya’nın farklı takımlarında futbol kariyerini geliştiren Aycan Yanaç, milli takımımızla da maçlara çıktı. Survivor 2020 yarışmasına katılan Aycan Yanaç, düşüşe geçen performansı ile eleştirilerin odağında yer alıyor.

Survivor Mert kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç’ın boyu bilinmiyor ancak 173 cm civarında olduğu dile getiriliyor. Survivor’a 72 kilo katılan ve 63 kiloya düşen Aycan Yanaç, takım arkadaşları arasında yer alan Elif ve Sercan ile iyi anlaşıyor.

Survivor Ardahan nereli, boyu kaç cm, yaş, tiki mi var? Survivor Ardahan evli mi, burcu ne?

Aycan Yanaç