Tarkan Altın Madalyon filminin çekildiği kale, oyuncu kadrosu ve karakterlerin gerçek isimleri ile filmin hangi kanalda izleyici ile buluştuğu soruları cevap arıyor. Tarkan Altın Madalyon filmi hangi kalede çekildi? Tarkan Altın Madalyon Kraliçe, Honoriya, Prenses ve Atilla kimdir? Tarkan Altın Madalyon hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, epik filmin detaylarını araştırıyor. Çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan 1972 yapımı fantastik film, Tarkan filmleri serisinin dördüncü filmi olarak biliniyor. Tarkan karakterine Kartal Tibet’in hayat verdiği filmin merak edilen detayları ortaya çıktı.

TARKAN ALTIN MADALYON FİLMİ HANGİ KALEDE ÇEKİLDİ?

Tarkan Altın Madalyon filmi Türkiye’nin farklı noktalarında ve kalelerinde çekildi. Örneğin bir önceki Tarkan filminin çekildiği kale Bodrum Kalesiydi. Altın Madalyon filminde görülen kalenin ise Rumeli Hisarı ya da Anadolu Hisarı olduğu sanılıyor.

tarkan gümüş eyer nerede çekildi kaç yılında goşa kimdir

TARKAN ALTIN MADALYON FİLMİ KRALİÇE HONORİYA PRENSES ATİLLA KİMDİR?

Tarkan Altın Madalyon filminde Atilla rolünü Kamran Usluer, Kraliçe rolünü Birsen Ayda, Honoriya rolünü ise Pakize Suda oynuyor.

TARKAN ALTIN MADALYON HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Tarkan Altın Madalyon filmi Show TV kanalında oynuyor. Film izleyici ile saat 14.00’de buluşuyor. Serinin diğer filmleri de televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor.

kara murat fatihin fedaisi filmi nerede çekildi ne zaman