Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak yayınını sürdürüyor. Tatlı Bela 71. Bölüm fragmanı özeti olan 7 Nisan Çarşamba tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisi, aşk ve nefret mücadelesini, farklı hayatlar, toplumsal ayrışmalar ve karakterleri birbirinden tamamen farklı 2 kişi olan Shlok ile Ashta’nın kesişen yaşamları üstünden anlatıyor. Dizi, aşkın ne kadar güçlü bir kavram olduğunu ekranlara taşımayı amaçlıyor.

Dizide, babasının intikamı için evlendiği eşine öfke dolu olan Shlok, aşka karşı umudunu kaybediyor ve paranın gücüne inanıp hayatına devam ediyor. Onun tam tersi karakteri olan Ashta ise iyiliklerle dolu yüreği ve sağlam karakteri sayesinde çevresinde bulunanları mutlu etmeye çalışıyor ve sadece duygulara değer veriyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk dizisinin ikinci sezonu olarak da adlandırılan Tatlı Bela dizisi tekrar bölümleri ile yayına giriyor. Dizinin 71. Bölümünde heyecan daha da yükselecek.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Tesadüflerle birbirine daha da kenetlenen ancak bunu anlamayan ikili, her karşılaşmada birbirleri ile kavga etmeye devam etseler de sürpriz gelişmeler yaşanıyor ve birbirlerine daha da bağlanıyorlar. Nefret ile gölgelenen büyük bir aşk, dram ve maceraya kapı açıyor. Kanal 7’de her gün yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Waseem Sabir ile Yusuf Ansari oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai isimleri rol alıyor.

Tatlı Bela 71. Bölüm fragmanı özeti

Tatlı Bela Hint dizisi 71. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Hindistan’da ilk yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizi Hot Star İndia tarafından çekildi. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, ülkemizde tekrar bölümleri ile ekranlara taşınıyor. Orijinal adı Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir olan Hint yapımı 71. Bölümü ile yayında olacak.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Tatlı Bela dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Ekranların en çok izlenen Hint yapımlarından olan dizi yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek bir bölüm ile ekranlara gelecek.

Tatlı Bela 7 Nisan özeti fragmanı

Tatlı Bela Hint dizisi 7 Nisan 2021 Çarşamba özeti fragmanı dizi severler ile buluştu. Dizinin merakla beklenen 71. Bölümü Çarşamba akşamı saat 21.20’de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Halil İbrahim Ceyhan