Kanal 7 ekranlarının günlük Hint dizilerinden olan Tatlı Bela dizisi 72. Bölümü ile yayında olacak. Tatlı Bela 72. Bölüm fragmanı özeti olan 8 Nisan Perşembe tanıtımı yayına girdi. Tatlı Bela dizisi, Bir Garip Aşk dizisinin devamı olarak çekildi ve final yaptıktan sonra devam dizisi de Hindistan’da ekranlara geldi. 2013 ile 2015 yılları arasında 20’şer dakikalık bölümleri ile 542 bölüm yayınlanan dizi, ülkemizde de tekrar bölümleri ile izleyici ile buluşuyor. Hindistan’da Star Plus kanalında yayınlanan dizi Kanal 7 ekranlarında romantik ve dram türleri ile ekranlara geliyor.

Hint dizisi Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Orijinal adı Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir olan ve Hot Star India tarafından çekilen dizinin başrollerinde Aastha Agnihotri rolünde Shrenu Parikh ve Shlok Agnihotri rolünde Avinash Sachdev rol alıyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Manish Wadhwa (Niranjan), Geetanjali Tikekar (Anjali), Samir Sharma (Varad Agnihotri) Shalmalee Desai (Sojal), Grace Girdhar (Kavya) ve Sachin Parikh (Vinayak) yer alıyor.

Tatlı Bela 72. Bölüm fragmanı 8 Nisan özeti

Tatlı Bela dizisi 72. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti ekranlara geldi. Dizinin yönetmen koltuğunda Waseem Sabir ve Yusuf Ansari oturuyor. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlamayı sürdürüyor.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Hint Tatlı Bela dizisi  yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri, toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ile Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne sermeye geliyor.

SILA TÜRKOĞLU (SEHER KIRIMLI)