Kanal 7’nin çok izlenen Hint yapımlarından olan Tatlı Bela dizisi 75. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Tatlı Bela 75. Bölüm fragmanı özeti olan 11 Nisan Pazar tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 75. Bölümünde, babasının tüm kötülüklerini öğrenen Slok, intihar planı yapmaya başlayacak. Babası tarafından uzun zamandır kandırılan Slok, bu durumun ezikliği ile hayatına son vermeyi isteyecek. Asta ise Slok’un peşine düşecek ve onu bulmaya çalışacak. Slok aracı ile birlikte bir uçurumun kenarında duracak. Asta’ya inanmadığı, annesini yıllardır üzdüğü ve Niranjan’a inandığı için ölmeye karar verecek. Tam o anda ise Asta çıkıp gelecek.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Asta, Slok’a attığı tokat ile onu kendisine getirecek. Slok ölmek istediğini söyleyince Asta, o zaman birlikte öleceğiz diyecek. Slok ise buna engel olacak. Asta, önemli olanın geçmiş hataların görülmesi ve bunların telafi edilmesi olduğunu, Anjali’nin Niranjan’ın yanında ve zor bir durumda olduğunu, onların yanında durmaları gerektiğini söyleyip Slok’u ikna edecek.

Hint dizisinin son bölümünde Niranjan Anjali’den hesap sormaya çalışacak. Gözyaşlarının gerçek olmadığını iddia edecek. Slok’un onu terk edip gidemeyeceğini söyleyip onu itecek. Tam o sırada ise Slok gelecek. Anjali, Slok’a nerede olduğunu, onu merak ettiğini söylerken, Slok ise Anjali’ye “Anne” diyecek. Bundan sonra onu hep mutlu edeceğini söyleyen Slok, annesine sarılacak. Niranjan ise bu gelişmeyi şaşkınlıkla izlemeyi sürdürecek. Slok, herkesin içinde babasına duyduğu nefreti dile getirecek.

Tatlı Bela 75. Bölüm fragmanı özeti

Tatlı Bela Hint dizisi 75. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Niranjan, para ve şöhreti öne sürerek Slok’u köşeye sıkıştırmaya çalışacak. Slok ise onun yüzünden annesine yıllarca anne diyemediğini dile getirecek. Daha sonra hep birlikte evden ayrılmaya karar verecekler. Slok, Asta, Anjali ve Sojal evi terk etmek üzere harekete geçecek. Anjali ise Sojal’den Varad için kalmasını isteyecek.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Tatlı Bela dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Varad, gitmemeleri için çabalayacak ancak başarılı olamayacak. Niranjan ise onların zor duruma düşeceğini ve kısa sürede geri döneceklerini kaydedecek.

Tatlı Bela 11 Nisan özeti fragmanı Pazar

Tatlı Bela dizisi 11 Nisan 2021 Pazar özeti fragmanı yayına girdi. Bir Garip Aşk dizisinin devam dizisi olarak çekilen Hint yapımının 75. Bölümünde yine heyecan tavan yapacak. Romantik ve dram türleri ile ekranlara gelen yapımın oyuncuları arasında Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai, Grace Girdhar, Sachin Parikh, Tushar Dalvi isimleri yer alıyor.

GOPİ MODİ (MASUM DİZİSİ)