Uzun süredir beklenen Survivor 2020 başladı. İlk bölümleriyle birlikte yine reyting sıralamasında en üst sıraya yerleşen Survivor, binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Bu sezon ünlüler-gönüllüler formatıyla düzenlenen ve birçok tanıdık ismin bulunduğu yarışmada, Tayfun Erdoğan da yer alıyor. Peki Tayfun Erdoğan kimdir? Nereli, kaç yaşında, annesi kim? İşte detaylar...

SURVIVOR TAYFUN ERDOĞAN KİM

Survivor yarışmacılarından Tayfun Erdoğan, Bursa'da dünyaya geldi. Eğitimini Bursa'da tamamlayan Tayfun Erdoğan, bir dönem Bursaspor altyapısında da oynadı. Üniversitede işletme bölümünden mezun olan Tayfun Erdoğan, Survivor yarışması için başvurdu. Yapılan seçmeler sonucunda adaya gidecek yarışmacılar arasında girmeyi başaran Tayfun Erdoğan, Survivor 2020'nin en iddialı isimleri arasında yer alıyor.

SURVİVOR TAYFUN ERDOĞAN KAÇ YAŞINDA

Tayfun Erdoğan 29 yaşındadır. 4 Kasım 1991'de doğan Tayfun Erdoğan, yarışmanın genç isimleri arasında bulunuyor.

SURVIVOR TAYFUN ERDOĞAN NERELİ

Survivor yarışmacılarından Tayfun Erdoğan aslen Bursalı olarak biliniyor.

Tayfun Erdoğan kimdir? Nereli, kaç yaşında, annesi kim?

SURVIVOR TAYFUN ERDOĞAN BOYU - KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Tayfun Erdoğan, 1,78 boyunda ve 78 kilodur.

SURVIVOR TAYFUN ERDOĞAN ANNESİ KİM

Şarkıcı Emrah'ın oğlu olan ancak Emrah'ın kabul etmediği Tayfun Erdoğan'ın annesi Ebru Çolak'tır. Tayfun Erdoğan, bu durum nedeniyle küçük yaşlarda çok acı çektiğini, yaşıtlarının oyun oynarken kendisinin DNA testleri için iğne olduğunu kaydetti.