Fox TV’nin sevilen programı Temizlik Benim İşim’i sunan Kadir Ezildi, programın en merak edilen ismi olarak öne çıkıyor. Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir, nereli, kaç yaşında? Temizlik Benim İşim Kadir evli mi, eşi kim, evi nerede, maaşı ne kadar? Sorularına yanıt aranıyor. Temizlik Benim İşim Kadir ne kadar alıyor? Sorusu ile Kadir Ezildi’nin maaşını merak eden izleyiciler, popüler yarışmanın sunucusu hakkındaki detayları öğrenmeye çalışıyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Temizlik Benim İşim programı sunucusu Kadir Ezildi 1995 İstanbul doğumludur. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Kadir Ezildi, haftada 3 gün tüm evi baştan aşağı temizliyor. Kendisine Obsesif Kompülsif bozukluk teşhisi konulan Kadir Ezildi, misafir sevmediğini, sadece kendi evini değil, apartmanı da sürekli temizlediğini söylüyor. Annesi ise oğlunun temizlik takıntısından bıktığını kaydediyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM KADİR NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi Konyalı. Kadir Ezildi 25 yaşında. Kadir Ezildi’nin annesi Bayburtlu, babası ise Konyalıdır. Daha önce bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Kadir Ezildi, sosyal medyada paylaştığı videolar ile üne kavuşmuştu. Daha sonra Temizlik Benim İşim programına katılan Kadir Ezildi, daha geniş kitleler tarafından yakından tanınmıştı.

defne samyeli kızı kim, boyu kaç

TEMİZLİK BENİM İŞİM KADİR EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Temizlik Benim İşim’de sunucu olan Kadir Ezildi’nin evli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Kadir Ezildi’nin bekar olduğu biliniyor. Temizliğin yanında düzen konusunda da takıntısı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı da temizlik malzemeleri ve ev dekorasyonu için harcıyor. Temizliği bazen abarttığını kaydeden Kadir Ezildi, temiz olsunlar diye çiçekleri de çamaşır suyu ile yıkadığını kaydediyor.

pınar altuğ boyu kaç, burcu ne, kimin kızı