Ekranlarda yeni boy gösteren günlük dizilerden biri olan Toprak ile Fidan dizisi hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Toprak ile Fidan dizisi hangi gün oynuyor, Toprak ile Fidan dizisi hangi kanalda oynuyor, Toprak ile Fidan dizisi nerede çekiliyor, Toprak ile Fidan dizisi oyuncuları isimleri soruları bu yazımızda cevap buldu. İşte detaylar...

OGM Pictures ve Stellar Yapım'ın ortak projesi olan dizi televizyon ekranlarında yayınlanmaya başladı. Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun’un yönettiği dizinin senaryosu Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç'ın yer aldığı sağlam bir ekip tarafından kaleme alınıyor.

Toprak ile Fidan dizisinde birbirlerinden bir kaza yüzünden ayrılan Toprak ve Fidan’ın hikayesi aktarılıyor. Dizide en son Yalnız Kurt dizisinde Kübra rolü ile karşımıza çıkan Hazal Adıyaman, Fidan rolü ile karşımıza çıkıyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken, daha önce Türk Malı ve Emanet dizilerinden tanıdığımız Osman Aydın ise Toprak rolünde. Osman Aydın’ın oynadığı Toprak karakteri dizide hafıza kaybı yaşıyor ve birbirini seven iki gencin yolları bir kaza ile ayrılıyor. Topral ile Fidan dizisi hangi kanalda oynuyor, yeni bölüm ne zaman hangi günler oynuyor, çekildiği yer, çekim yeri ve oyuncu kadrosu soruları haberimizde betmaradona yanıt buluyor.

Toprak ile Fidan dizisi hangi kanalda oynuyor?

Toprak ile Fidan dizisi Star TV kanalında oynuyor. 31 Ekim 2022 tarihinden beri yayınlanan günlük dizi kanalın en dikkat çeken yapımlarından biri oldu.

Toprak ile Fidan dizisi hangi gün oynuyor?

Toprak ile Fidan dizisi hafta içi her gün oynuyor. Günlük dizi olarak yayınlanan yapım hafta içi her gün Star TV'de saat 19:00'da ekrana geliyor. Dizinin tekrar bölümleri ise gece saatlerinde son bölümü kaçıranlar için ekranlara betmaradona giriş geliyor.

Toprak ile Fidan dizisi nerede çekiliyor?

Toprak ile Fidan dizisi İstanbul'da çekiliyor. Fakat dizide ana hikayenin döndüğü konağın adresi bilinmiyor. İstanbul'da çeşitli mekanlarda dizinin çekimleri için yeni çekim setleri kuruluyor.

Toprak ile Fidan dizisi oyuncuları isimleri

  • Toprak - Osman Aydın
  • Fidan - Hazal Adıyaman
  • Keriman - Asuman Bora
  • Aydan - Hilal Tüfekçi
  • Mert - Kağan Arpacı
  • Asya -  Burcu Kırman
  • Adnan - Gürol Güngör
  • Burak - Yağız Ali Zeyveli
  • Ece - Eliz Türker

Toprak ile Fidan dizisi oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Yalçın - Mehmet Çelik, Zerrin - Nazan Bayazıt, Ayşe - Jülide Güven, Osman - Hüseyin Bul, Halide - Hülya Aslan, Şenay - Gülşah Yavuz, Ali - Sefer Canbaz ve Esin - Tutku Damla Aygan.