Ramazan ayı boyunca yayınlanacağı açıklanan ve birçok kişinin beğenisini kazanan Mesneviden Hikayeler programı, TRT 1 ekranlarında devam ediyor. Mevlana'nın Mesnevisinden hikayelerin yer aldığı Mesneviden Hikayeler programı, Ramazan ayının her günü yayınlanıyor. Mesneviden Hikayeler programını izleyen vatandaşlar ise Mesneviden Hikayeler programı sunucusunu, Mesneviden Hikayeler programının nerede çekildiğini, ne zaman ve saat kaçta başladığını araştırmayı sürdürüyor. Google arama motorunu kullanan internet kullanıcıları, sorularına yanıt arıyor. Mesneviden Hikayeler programıyla ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

MESNEVİDEN HİKAYELER SUNUCUSU

Mesneviden Hikayeler programını Bahadır Yenişehirlioğlu sunuyor. Bugüne dek birçok yapımda yer alan, Yedi Güzel Adam, Sevda Kuşun Kanadında, Direniş Karatay, Payitaht: Abdülhamid ve Vecihi programlarında boy gösteren Bahadır Yenişehirlioğlu'nun şimdiye dek çıkmış 10 kitabı da bulunuyor. Bahadır Yenişehirlioğlu'nun biyografisi, eşi, sözleri ve kitapları için tıklayın.

ailenin yeni üyesi reşat strik hangi dili konuşuyor nereli

MESNEVİDEN HİKAYELER NEREDE ÇEKİLDİ

Mesneviden Hikayeler programıyla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de, programın nerede çekildiği oldu. TRT 1 ya da Mesneviden Hikayeler programının sunucusu Bahadır Yenişehirlioğlu, bugüne dek çekimlerin nerede yapıldığına dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu nedenle Mesneviden Hikayeler programının nerede çekildiğiyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MESNEVİDEN HİKAYELER NE ZAMAN - SAAT KAÇTA

Mesneviden Hikayeler programının ne zaman, hangi gün ve saat kaçta başladığı da merak ediliyor. Mesneviden Hikayeler programı, Ramazan ayı boyunca her gün, saat 18.30'da ekranlara geliyor.

şehirden uzakta kıvanç kasabalı aslen nereli eşi kimdir