Ramazan ayının en çok sevilen programlarından biri olan Mesneviden Hikayeler, her programında binlerce kişiyi ekran başında toplamayı başarıyor. Mevlana'nın Mesnevisinden hikayelerin anlatıldığı program, birçok kişinin de beğenisini kazanıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan programın sunucusu, Mesneviden Hikayeler programının nerede çekildiği, ne zaman ve saat kaçta yayınlandığı da merak ediliyor. Mesneviden Hikayeler programıyla ilgili tüm ayrıntılar, haberimizde...

MESNEVİDEN HİKAYELER SUNUCUSU

Mesneviden Hikayeler programını sunan ve anlatımıyla beğeni toplayan isim, Bahadır Yenişehirlioğlu... Daha önce birçok projede yer alan Bahadır Yenişehirlioğlu, Sevda Kuşun Kanadı, Direniş Karatay ve Payitaht gibi yapımlarda da rol üstlendi. Hukuk fakültesi mezunu olan ve daha sonra oyunculuk da yapmaya başlayan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun kim olduğunu öğrenmek için tıklayın.

MESNEVİDEN HİKAYELER NE ZAMAN - SAAT KAÇTA - HANGİ KANALDA

Mesneviden Hikayeler programı, TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Ramazan ayı boyunca ekranlarda olacağı ifade edilen Mesneviden Hikayeler, her gün saat 18.30'da başlıyor.

MESNEVİDEN HİKAYELER NEREDE ÇEKİLİYOR

Mesneviden Hikayeler programıyla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de, Mesneviden Hikayeler programının nerede çekildiği oluyor. Kanal yönetimi ya da yapımcı şirket, bugüne dek çekimlerin nerede yapıldığını açıklamadı. Bu nedenle Mesneviden Hikayeler programının nerede çekildiği gizemini koruyor.