Sağlıklı Mutfak programı TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz haftalarda yayınına başlamıştı. “Ev Hayat Dolu” kuşağında yayınlanan Sağlıklı Mutfak programının sunucusu merak ediliyor. TRT 1 Sağlıklı Mutfak programı sunucusu kim? Sağlıklı Mutfak yemek programını kim sunuyor? Sorularının cevabı bulundu. Türkiye’nin farklı şehirlerinde evde kal çağrısına uyan vatandaşların her evin mutfağında mevcut olan gıdalarla yapabileceği yemek tarifleri, uzman konukların katıldığı sağlıklı beslenme programı olan Sağlıklı Mutfak’ta yer alıyor. Sağlıklı Mutfak programının sunucusu olan İpek Tuzcuoğlu’nun hayatı ve yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Programda ayrıca Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı ünlü şef Zeki Açıköz de Tuzcuoğlu’na eşlik ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan TRT programlarından olan Sağlıklı Mutfak programını sunan İpek Tuzcuoğlu’nun hayatına dair ayrıntılar ortaya çıktı.

TRT 1 SAĞLIKLI MUTFAK PROGRAMI SUNUCUSU KİM?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sağlıklı Mutfak programı sunucusu İpek Tuzcuoğlu’dur. 11 Kasım 1971 İzmir doğumlu olan oyuncu ve sunucu İpek Tuzcuoğlu 48 yaşındadır. 10. Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri gecesinde Asmalı Konak TV dizisinde canlandırdığı karakter ile “En İyi TV Oyuncusu” ödülünü alan İpek Tuzcuoğlu, çocukluk yaşlarında bale de yaptı. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda başladığı kariyerine onlarca dizi, sinema filmi ve program sığdıran İpek Tuzcuoğlu, Asmalı Konak dizisinde Dicle rolü ile tanındı. Geçtiğimiz yıllarda Aşk ve Mavi dizisi ile Yalaza dizisinde de oynayan İpek Tuzcuoğlu O... Çocukları, Şans Kapıyı Kırınca, Büyü, Asmalı Konak: Hayat sinema filmlerinde de rol aldı.

SAĞLIKLI MUTFAK YEMEK PROGRAMINI KİM SUNUYOR?

Sağlıklı Mutfak yemek programını ünlü oyuncu ve sunucu İpek Tuzcuoğlu sunuyor. İpek Tuzcuoğlu ayrıca geçtiğimiz yıllarda Ab-ı Hayat, Aşk Bir Davaya Benzer, İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme adlı programları da hazırlayıp sunmuştu.