Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı, son birkaç haftadır toparlanmış görünse de, yarışmanın en üzgün isimleri arasında başı çekiyor. Survivor’a alışamayan ve sürekli gitmekten bahseden Nisa Bölükbaşı’nın hayatı, yaşı, boyu ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Nisa kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Nisa’nın mesleği ne? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, yarıştığı zamanlarda büyük bir mücadele örneği sergileyen ancak genel olarak morali bozuk görünen Nisa’ya dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Takım arkadaşı Cemal Can Canseven ile iyi anlaşan, diğer yarışmacılara ise mesafeli duran Nisa Bölükbaşı’nın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR NİSA KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan 2 Temmuz 1998 doğumlu Nisa Bölükbaşı 22 yaşındadır. Çek Cumhuriyeti’nde doğan Nisa’nın annesi Çek vatandaşı, babası ise Türk vatandaşıdır. Çocukluk yaşlarından itibaren yüzme, tenis ve voleybol gibi nitelikli spor dallarıyla profesyonel anlamda ilgilenen ve 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 Voleybol kategorisinde ikincilik elde eden Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü’nde de 15 yıl oynamıştı. Survivor’a katılan Nisa Bölükbaşı, beklenen çıkışı henüz sağlayamadı.

Kahkahaları ile meşhur Survivor Evrim nereli, ne iş yapıyor? Survivor Evrim Keklik kimdir?

SURVİVOR NİSA’NIN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Nisa’nın boyu 170 cm’dir. Survivor’da 63 kiloya düştüğü bilinen Nisa Yengeç burcudur.

SURVİVOR NİSA’NIN MESLEĞİ NE?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Nisa’nın mesleği voleybolcudur. Voleybol oynayan ve aynı zamanda Çekya’da mimarlık eğitimi gören Nisa Bölükbaşı, hobi olarak da bir çok spor dalıyla ilgileniyor.

Milli koşucumuz Survivor Elif nereli, boyu kaç? Survivor Elif Gören kimdir?