Televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşacak olan Türkler Çıldırmış Olmalı filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Türkler Çıldırmış Olmalı filmi nerede çekildi, Türkler Çıldırmış Olmalı filmi ne zaman çekildi, Türkler Çıldırmış Olmalı filmi oyuncuları isimleri ve Türkler Çıldırmış Olmalı filmi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtı ortaya çıktı. Filmin oyuncu kadrosunda Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Erdal Tosun, Kadir Çöpdemir, Oya Aydoğan, Timur Acar, Tuba Ünsal, Zeynep Beşerler, Erdem Akakçe, Ruhi Sarı, Durul Bazan ve İbrahim Yakut var.

Türkler Çıldırmış Olmalı filminin yönetmen koltuğunda, filmin aynı zamanda senaryosunu yazan Murat Aslan oturuyor. Avşar film tarafından çekilen filmin yapımcısı Şükrü Avşar oldu. Macera, Komedi ve Aksiyon türünde youwin çekilen Türkler Çıldırmış Olmalı filminde, teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye'nin en zengin ve ünlü Türk işadamını kaçıran Somalili korsanlara karşı Türkiye’den gönderilen özel ekibin maceraları anlatılıyor.

Türkler Çıldırmış Olmalı filmi ne zaman çekildi?

Türkler Çıldırmış Olmalı filmi 2009 yılında çekildi. Film 27 Kasım 2009 tarihinde sinemaseverlerle vizyonda buluştu. 4 milyon dolar bütçe ile çekilen film vizyonda kaldığı süre boyunca 317 bin 602 kişi tarafından izlendi ve 2 milyon 617 bin 506 TL hasılat elde etti.

Türkler Çıldırmış Olmalı filmi nerede çekildi?

Türkler Çıldırmış Olmalı filmi İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Bahçeköy Mahallesi’nde çekildi. Film için Bahçeköy’de özel bir set kuruldu. Afrikalı yerli köyü ve Somalili korsan şehri setleri Bahçeköy’de kurulmuştur. Köylerin orijinale yakın olması için tüm detaylar düşünülmüş, Kenyalı bir sanat ekibi de filme youwin giriş dahil olmuştur. Ayrıca filmde 1000 Afrikalı yerli de figüran olarak kullanılmıştır.

Türkler Çıldırmış Olmalı filmi hangi kanalda oynuyor?

Türkler Çıldırmış Olmalı filmi ATV kanalında oynuyor. 21 Temmuz’da saat 14.00’de başlayacak olan film, sinemaseverler ile ATV ekranlarında buluşacak.

Türkler Çıldırmış Olmalı filmi oyuncuları isimleri

  • Peker Açıkalın - Kadir
  • Erdal Tosun - Abdul
  • Erdem Akakçe - Laz Mahmut
  • Oya Aydoğan - Şenay
  • Önder Açıkbaş - Şahin
  • Tuba Ünsal - Tuğçe
  • Ruhi Sarı - Mahsun
  • Timur Acar - Recep
  • Durul Bazan - Ercüment

Türkler Çıldırmış Olmalı filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Burhan Öçal – Albay, Zeynep Beşerler – Yüzbaşı, Kadir Çöpdemir - Şaman İsmail, Levent Özdilek – Fahri, Levent Ülgen - Konuk Oyuncu ve İbrahim Yakut - Konuk Oyuncu.