Tutunamayanlar dizisi yeni bölümü olan Tutunamayanlar 4. Bölümü ekranlarda olacak. Absürt komedi tarzı ile çok konuşulan dizinin oyuncularını, yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Tutunamayanlar ne zaman, hangi gün oynuyor? Tutunamayanlar hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Tutunamayanlar oyuncu kadrosu kim? Sorularına yanıt arıyor. Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu ve Zafer Algöz’ün başrolde yer aldığı dizinin merak edilen yayın günü detayları haberimizde yer alıyor.

TUTUNAMAYANLAR NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Tutunamayanlar dizisi yeni bölüm 4 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak. Tutunamayanlar dizisi 4. Bölümü ile ekranlara gelecek. Tutunamayanlar yeni bölümde Tarık, İrem’e iş kuracağını söyler ancak gerekli parayı bulamaz. Para bulmak için başına türlü dertler açan Tarık’ı yeni maceralar bekliyor.

TUTUNAMAYANLAR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Tutunamayanlar dizisi TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin son bölümünde İlham Perisi İlhan, Tarık ve Lütfü’ye küsüp gitmiştir. İrem ise kafeyi geliştirmek ve daha çok müşteri çekebilmek için fikirlerini Hikmet ile paylaşır ve birçok yeni şey dener.

TUTUNAMAYANLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Tutunamayanlar yeni bölüm fragmanı olan Tutunamayanlar 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Hicabi cephesinde de yeni gelişmeler var. Öğrencilere verdiği yurt sözünü tutamayan Hicabi, veliler tarafından tehdit edilince yeni bir planı hayata geçirir.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Tutunamayanlar dizisi oyuncu kadrosunda Tarık rolü ile Doğu Demirkol, İrem rolü ile Ece Çeşmioğlu ve İlham Perisi İlhan rolü ile usta oyuncu Zafer Algöz var. Dizide ayrıca oyuncu kadrosu ve karakter isimleri şu şekilde; Yeliz Kuvancı (AYŞE), Barış Yıldız (ŞAİR LÜTFÜ), Şinasi Yurtsever (HİCABİ), Hande Katipoğlu (BELGİN), Dilhan Nazözgülüş (EYLEM), Bora Akkaş (YAĞIZ), Uğur Serhan (HİKMET), Dilek Çelebi (NURDAGÜL).