TRT 1 ekranlarının sevilen komedi dizisi Tutunamayanlar 7. Bölümü ile ekranlara gelecek. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve özellikle sosyal medyada çok konuşulan Tutunamayanlar dizisi yeni bölüm yayın günü merak ediliyor. Tutunamayanlar ne zaman oynuyor? Tutunamayanlar hangi gün yayınlanıyor? Tutunamayanlar hangi kanalda ve saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve Hande Katipoğlu olan dizinin son bölüm yayın detayları ortaya çıktı.

TUTUNAMAYANLAR ZAMAN OYNUYOR, HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Tutunamayanlar dizisi yeni bölüm 25 Şubat 2020 Salı günü oynuyor ve yayınlanıyor. Tutunamayanlar 7. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde İrem’in görüşmeme kararından sonra İrem’in gönlünü almaya çalışan Tarık, edebiyat dergisi işine sarılıyor. Mahalleli de Tarık’a dergi işinde yardımcı oluyor. Tarık, edebiyat dünyasının ileri gelen isimleriyle zıtlıklar yaşıyor ve konu edebiyattan çıkıyor.

TUTUNAMAYANLAR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Tutunamayanlar dizisi TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Tutunamayanların son bölümünde, yıldırım düşen Hicabi’nin davranışları değişecek ve garip davranmaya başlayacak. Hicabi’nin değişimleri ve mahallelinin bu duruma tepkisi bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.