Tutunamayanlar dizisinin 5. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Absürt komedi türü ile kısa sürede önemli bir kitleyi etkileyen dizinin son bölüm yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Tutunamayanlar hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Tutunamayanlar ne zaman, saat kaçta başlıyor? Tutunamayanlar yeni bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve Hande Katipoğlu olan dizinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

TUTUNAMAYANLAR NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Tutunamayanlar yeni bölüm 11 Şubat 2020 Salı günü oynuyor. Tutunamayanlar 5. Bölümü ile ekranlara gelecek. Son bölümde, iş kurmak için Belgin’den para alan Tarık, ne iş yapacağına karar veremeyecek. Tarık, İlham Perisi İlhan ve Şair Lütfü, iş fikirleri düşünürken paranın bir bölümünü harcayacaklar.

TUTUNAMAYANLAR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Tutunamayanlar dizisi TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Yeni bölümde Cemile, Tarık’ın Belgin’i kaçırdığını öğrenip sinirlenecek ve Tarık’ı evden kovmaya karar verecek. Cemile’nin evinin alt katını kiralayan Hicabi ise eve eşya bulmaya çalışacak.

TUTUNAMAYANLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Tutunamayanlar dizisi yeni bölüm fragmanı olan Tutunamayanlar 5. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde İrem, kafe için yeni tasarım fikirleri geliştirecek. Kafeye İrem’in eski bir arkadaşı gelecek ve Tarık’ın da katılımıyla birlikte yemeğe çıkacaklar.