Estetik harikası olarak görülen ve eski hali merak edilen Tuvana Türkay Yasak Elma dizisinde rol alıyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olarak şarkı söyleyen Tuvana Türkay’ın hayatı merak ediliyor. Tuvana Türkay kimdir, nereli, hangi dizide / filmlerde oynadı, estetikleri nedir, sevgilisi kim, annesi / babası kim? Soruları yanıt arıyor. Oynadığı diziler ve filmleri ile yaşamı ve özel hayatı merak edilen Tuvana Türkay hakkındaki ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Tuvana Türkay aslen nereli

TUVANA TÜRKAY KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1990 yılında doğan Tuvana Türkay İstanbulludur. Tuvana Türkay aslen baba tarafından Bulgaristanlıdır. Ünlü oyuncunun babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Rizelidir. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde eğitim gören ve 2009 yılında ilk kez kameralar karşısına Ayrılık dizisi ile geçen Tuvana Türkay oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılık da yapmış ve Enbe Orkestrası’nın albümünde söz ve müziği kendine ait bir şarkıyı seslendirmiştir. Tuana şarkısını coverlayan ve beste yapmaya devam eden Tuvana Türkay O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına da çıkarak şarkı söyledi.

TUVANA TÜRKAY HANGİ DİZİDE OYNADI, FİLMLERİ NEDİR?

Tuvana Türkay son olarak Yasak Elma dizisinde oynadı. Daha önce Kızlarım İçin, Oyunbozan, Kara Para Aşk, Yer Gök Aşk, Nakş-ı Dil Sultan, Ayrılık yapımlarında da rol alan Tuvana Türkay’ın oynadığı diziler ve filmleri arasında Eksik Sayfalar, Güvercin Uçuverdi ve Bizans Oyunları ile Somuncu Baba Aşkın Sırrı yapımları da var.

saba tümer evli mi, sevgilisi kim, boyu kaç

TUVANA TÜRKAY ESTETİKLERİ NE?

Bir çok kez estetik ameliyat olduğu iddia edilen Tuvana Türkay’ın estetikleri arasında, 2 kez burun estetiği, 2 kez dudak dolgusu olduğu, ünlü oyuncunun dişlerini yaptırdığı, göğüslerini büyüttüğü ve yanaklarına da dolgu yaptırdığı iddia ediliyor.

TUVANA TÜRKAY’IN SEVGİLİSİ KİM?

Oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay’ın sevgilisi Tolga Mendi’dir. Uzun süre futbolcu Alper Potuk ile birlikte olan Tuvana Türkay’ın son olarak oyuncu Tolga Mendi ile birlikte olduğu biliniyor.

TUVANA TÜRKAY’IN ANNESİ VE BABASI KİM?

Tuvana Türkay’ın annesi Armağan Türkay’dır. Aslen Rizeli olduğu bilinen Armağan Türkay’a dair ayrıntılı bilgi yok. Tuvana Türkay’ın babasına dair ayrıntılı bilgi bulunmuyor ancak babasının Bulgaristan göçmeni olduğu biliniyor.

hadise aslen nereli, gerçek yaşı, boyu kaç, burcu ne