Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda yayınlanmaya devam eden Üç Kağıtçı filmi, izleyenleri kahkahaya boğmak için yeniden ekranlara geliyor. Filmin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Üç Kağıtçı filmi nerede çekildi, Üç Kağıtçı filmi ne zaman çekildi, Üç Kağıtçı filmi hangi kanalda oynuyor, Üç Kağıtçı filmi oyuncuları Arif Efendi Sabri Amca kim? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Natuk Bayhan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcısı Yahya Kılıç’tır. Filmin başrollerinde Rıfkı rolünde Kemal Sunal, Nuriye rolünde Ülkü Özen, Satılmış Ağa rolünde Ali Şen, Armutlulu Hasan rolünde Turgut Özatay, Sabri Amca rolünde Nizam Ergüden, Kahveci Rıza rolünde Reha Yurdakul, Mustafa rolünde Hakkı Kıvanç yer alıyor. Filmin oyuncuları arasında ayrıca Arap Celal, Zeki Sezer, Muhteşem Durukan, Zehra Uçar, Renan Fosforoğlu, Yadigar Ejder ve Zeki Alpan var.

Üç Kağıtçı filminde Kemal Sunal’ın hayat verdiği Rıfkı, ölen babasının mallarını satmak için Almanya’dan köyüne dönüyor. Ancak babasından kalan malları Sabri üzerine geçirmiştir. Romatizmadan dolayı yağmurun ne zaman yağacağını tahmin eden Rıfkı, bir anda kerametli bir adam gibi görünmeye başlar ve belediye başkanlığına kadar uzanan  bir yola giriyor. Üç Kağıtçı filminin müziklerini Selahattin Durmaz hazırladı. Cumhur Film tarafından komedi güldürü türünde çekilen film 95 dakika sürüyor. Kemal Sunal’ın efsane filmlerinden olan Üç Kağıtçı filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, hangi köyde çekildi, kaç yılında çekildi, hangi kanalda oynuyor, oyuncuları isimleri nedir sorularının yanıtları haberimizde betsihirbazi yer alıyor.

En Büyük Şaban filmi nerede çekilmiştir kaç yılında nerede çekildi hangi kanalda oynuyor? En Büyük Şaban filmi nerede çekilmiştir kaç yılında nerede çekildi hangi kanalda oynuyor?

Üç Kağıtçı filmi ne zaman çekildi?

Televizyon ekranlarında Türk sineması severlerin beğenisine sunulan Üç Kağıtçı filmi 1981 yılında çekildi. Aynı yıl Ekim ayında sinemalarda izleyici ile buluşan film, televizyon kanallarında yayınlanmaya devam ediyor. İzleyenleri kahkahaya boğmaya devam eden film, 1981 yılından günümüze ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Üç Kağıtçı filmi nerede çekildi?

Üç Kağıtçı filmi İstanbul'un Sarıyer ilçesiinde çekildi. Filmin çekimleri için Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy’de çekim setleri kurularak çekimler tamamlandı. Sarıyer’in en eski köyleri arasında yer alan Zekeriyaköy’de ve ayrıca yine Sarıyer’e bağlı Bahçeköy ile Gümüşdere’de de filmin bazı sahneleri çekilmiştir.

Şendul Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu Şendul Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu

Üç Kağıtçı filmi konusu ne?

Üç Kağıtçı filminde, Rıfkı başlık parası biriktirmek için gittiği Almanya'dan döndüğünde büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Yavuklusunun babası başlık parasına zam yapmış, ölen babasından kalan bütün malların üzerine de bakıcısı oturmuştur. Rıfat şimdi dımdızlak kalmıştır. Ayağındaki romatizmalar neticesinde yağmur yağıp yağmayacağını bilmektedir.

Üç Kağıtçı filmi hangi kanalda oynuyor?

Üç Kağıtçı filmi Show TV kanalında oynuyor. Film 8 Ocak Pazartesi günü saat 21.45'te Show TV ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. Üçkağıtçı filmi, yaşanan tesadüfler sonucu adı ermişe çıkan bir adamın hikayesini ekranlara taşıyor. Yönetmeni ve senaristi Natuk Baytan olan film 1 saat 21 dakika betsihirbazi giriş sürüyor.

Kapıcılar Kralı filminin çekildiği apartman nerede hangi semtte çekildi hangi kanalda oynuyor İbram kimdir? Kapıcılar Kralı filminin çekildiği apartman nerede hangi semtte çekildi hangi kanalda oynuyor İbram kimdir?

Üç Kağıtçı filmi oyuncu kadrosu Arif Efendi Sabri Amca kim?

  • Kemal Sunal - Rıfkı
  • Ülkü Özen - Nuriye
  • Ali Şen - Satılmış Ağa
  • Turgut Özatay - Armutlulu Hasan
  • Nizam Ergüden  - Sabri Amca
  • Reha Yurdakul - Kahveci Rıza
  • Hakkı Kıvanç - Mustafa
  • Arap Celal - Köylü
  • Zeki Alpan - Arif Efendi
  • Zeki Sezer - Belediye Memuru Zeki

Üç Kağıtçı filminin oyuncuları arasında ayrıca şu isimler var; Muhteşem Durukan, Zehra Uçar, Renan Fosforoğlu, Yadigar Ejder, Haydar Karaer, Ahmet Turgutlu, Ayten Koçak ve İsmail Cavcı.

Unutulmaz Türk filmleri listesi Türk sinemasının efsane Türk filmleri en iyi aşk filmleri Unutulmaz Türk filmleri listesi Türk sinemasının efsane Türk filmleri en iyi aşk filmleri