Ünlü koreograf ve mankenlik ajansı sahibi olan Uğurkan Erez, son dönemlerin en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Doya Doya Moda programında jürilik görevini üstlenen Uğurkan Erez'in kim ve nereli olduğu, yaşı, boyu ve eşi araştırılıyor. Kırklareli'de doğan ve siyasi bilimler fakültesinden mezun olan Uğurkan Erez'le ilgili detaylar, haberimizde...

UĞURKAN EREZ KİMDİR?

Uğurkan Erez, 1954 yılında doğdu. Anne ve babasının öğretmen olması nedeniyle küçük yaşlarda Kırklareli'nde kaldı. Daha sonra ailesinin İstanbul'a taşınmasıyla birlikte Fenerbahçe Lisesi'nde eğitim gördü. Şişli Ticari İlimler Akademisi'nden 1975 yılında mezun olan Uğurkan Erez, Amsterdam'a giderek staj eğitimi gördü. İstanbul'a dönerek bir firmanın muhasebe bölümünde çalışmalara başlayan Uğurkan Erez, bir dönem Libya'ya gitti. Dönüşte İngilizce öğretmenliği yapan Uğurkan Erez, hayalindeki mesleğe ise İngilizce öğretmenliği sonrası başladı. 1998 yılında mankenlik ve koreograf ajansı kuran Uğurkan Erez, bugüne dek birçok programda jürilik görevini üstlendi. Uğurkan Erez, şimdilerde ise Doya Doya Moda yarışmasında jürilik yapıyor.

UĞURKAN EREZ KAÇ YAŞINDA?

1954 yılında doğan Uğurkan Erez, 66 yaşındadır.

gülşah saraçoğlu

UĞURKAN EREZ NERELİ?

Uğurkan Erez, Kırklareli - Vize'de dünyaya gelmiştir. Uğurkan Erez'in aslen nereli olduğu konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

UĞURKAN EREZ BOYU KAÇ?

Uğurkan Erez'in boyu 1,66'dır.

UĞURKAN EREZ EŞİ KIZI KİM?

Uğurkan Erez'in eşiyle ilgili bir bilgi bulunmazken bu evlilikten Billur Erez isminde bir kızı bulunuyor.

hadise