Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarında Eylül ayında ilk bölümü ile yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede en çok izlenen yapımlar arasında yerini almıştı. Dizinin yayın günü ve detaylarını merak eden izleyiciler, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi hangi gün oynuyor? Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının yanıtını arıyor. TRT’nin iddialı yapımında Selçuklu Devleti’nin bir dönemi anlatılıyor.

Buğra Gülsoy’un Sultan Melikşah, Ekin Koç’un Sencer rolünde oynadığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant ve Leyla Feray da rol alıyor. Kostümleri, tarihsel mekanları ve hikayesi ile dikkat çeken Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Nizamülmülk’ten İmam Gazali’ye, Ömer Hayyam’dan Hasan Sabah ve Haşhaşilere önemli tarihi kişilikler yer alacak. Aşkla, sırla ve mücadele ile yoğrulmuş destansı bir yolculuğun yaşandığı dizinin yayın detayları haberimizde yer alıyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi her hafta Pazartesi günü oynuyor. Sevilen tarihi dizi Pazartesi akşamları izleyici ile buluşuyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölüm 16 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 20.00’de başlıyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 kanalında yayınlanıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip dizi izleyenleri ekran başına kilitliyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli