Sanatçı Volkan Konak’ın yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Volkan Konak boyu kaç, evli mi, eşi / karısı kimdir, aslen nereli, burcu ne? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. 27 Şubat 1967 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyü’nde dünyaya gözlerini açan sanatçı, ilk, orta ve lise eğitimini Maçka’da tamamladı. Öğretmeninin teşviki ile müzik kariyeri için ilk adımını attı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı’na kayıt oldu. 1988 yılında eğitimini tamamladı ve aynı yıl aynı üniversitede Halk Müziği üzerine lisans eğitimine girdi.

Sanatçı Volkan Konak, sanat ve müzik hayatına 1989 yılında Maçka yöresinde yaptığı derleme çalışmalarını topladığı Suların Horon Yeri adlı albümü ile başlamıştır. Aynı zamanda beste çalışmalarına da imza atan sanatçı, ünlü şairlerin şiirlerini bestelemiştir. Kendisine ait özgün bir tarz yaratan Konak, Karadeniz müziğini evrensel müzik formları ile buluşturmuştur. 1993 yılında Efulim adını verdiği ikinci albümünü çıkaran sanatçı, sonraki yıllarda da albüm çalışmalarını rossibet sürdürmüştür.

Müzik çalışmaları ile birçok önemli müzik ödülünün sahibi olan Volkan Konak verdiği konserlerde okuduğu şiirler ve esprili öyküleri ile de dikkat çekmiştir. Cerrahpaşa adlı eseri ile geniş kitleler tarafından tanınan sanatçı, söylediği şarkılar ve yaptığı açıklamalarla da uzun süre gündemde kalmayı başarmıştır.

Volkan Konak aslen nereli?

Sanatçı Volkan Konak aslen Trabzonludur. Maçka ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyü’nden olan sanatçı, hayatını uzun zamandır İstanbul’da sürdürüyor.

Volkan Konak evli mi?

Star TV’de bir müzik programına imza atan sanatçı Volkan Konak evlidir. Bir gazeteye verdiği söyleşide, canı sıkıldıkça çocuk yaptığını söylemiş ve tartışma konusu olmuştu. Volkan Konak aynı zamanda, 24 yıldır aynı kadına aşık olduğunu da bu söyleşide sözlerine eklemişti.

Volkan Konak eşi / karısı kimdir?

Sanatçı Volkan Konak’ın eşi / karısı Selma Konak’tır. Selma Konak, ekranlardan uzak bir hayat sürmeyi tercih etmektedir. Yaşamına rossibet giriş dair ayrıntı bulunmamaktadır. Çiftin Şimal, Derin ve Volkan adını taşıyan 3 çocuğu var.

Volkan Konak boyu kaç?

Sanatçı Volkan Konak’ın boyu 1.73 cm’dir. 85 kilo olduğu bilinen Volkan Konak, En İyi Halk Müziği Sanatçısı, Yılın Altın Adam Ödülü, Yılın Sanatçısı, Platin, Elmas ve Altın Plak, En İyi Televizyon Müzik Programı gibi ödüller kazanmıştır.

Volkan Konak burcu ne?

27 Şubat doğumlu olan sanatçı Volkan Konak’ın burcu Balıktır. Konak, Show TV, TNT ve Star TV kanallarında müzik programları hazırlayıp sunmuştur.