Vuslat dizisi yeni bölümü olan 36. Bölüm dizi severler ile buluşacak. Hayran kitlesinin büyük bir heyecanla beklediği son bölüm fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Vuslat dizisinin yayın gününe ve fragmanına dair ayrıntıları merak eden dizi severler, Vuslat dizisi 36. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlandı? Vuslat dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Vuslat hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar ve Pelin Uluskar olan dizinin son bölüm notları haberimizde cevap buluyor.

VUSLAT 36. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vuslat dizisi 36. Bölümü fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Vuslat dizisinin yeni bölümünde Aziz, Salih’le Satranc-ı Urefa tahtasının başında olacak çarkıfelek durduğunda “KİN” karesinin geldiği görülecek. Aziz’in Salih’ten dinledikleri, yönetim kurulu toplantısında başına geleceklerin habercisi olacak.

VUSLAT DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Vuslat dizisi son bölüm 13 Ocak 2020 Pazartesi günü, TRT 1 kanalında yayınlanacak. Dizinin 36. Bölümü ekranlarda olacak. Aziz, kendisine emanet edileni korumak için holdinge girecek, kinden örülmüş bir duvarla karşılaşacak ve şer cephesi karşısında amansız bir mücadeleye girecek.

VUSLAT DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Vuslat dizisi yeni bölüm bu akşam (13 Ocak 2020), saat 20.00’de başlayacak. Diğer taraftan Feride, hem babasına destek olmak için çırpınıyor hem de hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir düzen kurmaya çalışıyor.