Vuslat dizisi 38. Bölümü ile ekranlarda olacak. Vuslat son bölüm fragmanı olan Vuslat 38. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin yayın gününü öğrenmek isteyen izleyiciler, Vuslat dizisi ne zaman başlıyor? Vuslat dizisi hangi gün oynuyor? Vuslat dizisi hangi kanalda yayınlanıyor ve saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Vuslat dizisinin yayın detayları haberimizde yer alıyor.

VUSLAT DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Vuslat dizisi yeni bölümü 27 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak. Vuslat dizisinin 38. Bölümü seyirci ile buluşacak. Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar ve Pelin Uluskar’ın yer aldığı Vuslat dizisi her hafta Pazartesi günü ekranlarda oluyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

VUSLAT DİZİSİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Vuslat dizisi TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Vuslat dizisinin yeni bölümünde Aziz, Bülent ve Kerem’i bitirmek için plan yapıyor. Aziz, Kerem’in en gizli sırlarını açığa çıkarmak için hamle yapacak ve hiç beklemediği olaylarla karşı karşıya kalacak. Aziz hayatta kalmak için mücadele edecek. Bülent ise minyatürde gizlenen sırrı bulacak ve eline geçen kozla Tahsin’i köşeye sıkıştırmaya karar verecek. Maşa olarak ise Kerem’i kullanacak. Minyatürde ise Kerem ve Bülent’in göremediği başka bir sır daha ortaya çıkacak.

VUSLAT DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Vuslat dizisi yeni bölüm fragmanı yayında. Vuslat’ın 38. Bölüm fragmanı dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde minyatürün sırrı ortaya çıkacak. Minyatürün sırrının, Aziz ve Feride’nin vuslata ermelerine yardımcı olup olmayacağı ortaya çıkacak. Feride ise ailesinin geçmişindeki sırra bir adım daha yaklaşacak. Hasibe ise sakladıkları sırrın ortaya çıkacak olmasından dolayı daha da endişeli olacak.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv