Yaralı Kalbim 11. Bölüm fragmanı özeti olan 13 Şubat 2021 Cumartesi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yaralı Kalbim Hint dizisinin yeni bölümünde Geet, arkadaşı Pinki’nin çalıştığı şirkette işe başlayacak. Şirketin Mann’a ait olduğunu öğrenecek ve çok şaşıracak. Mann ise Geet’in kendi asistanı olmasını isteyecek. Geet, Mann’ın neden sürekli öfkeli olduğunu anlayamayacak. Diğer taraftan Naintara, Dev’in ailesinin evine gidecek. Büyükanneye Dev’in ülkeye girme yasağı olduğunu ancak Mann’ın kardeşine yardım etmediğini söyleyip ondan yardım isteyecek. Yaralı Kalbim dizisinin 11. Bölümünde büyükanne, torunu Mann’ın inadını yeneceğini söyleyip Naintara’yı rahatlatacak. Naintara ise Mann ile konuşmak isteyecek ve firmayla iletişim kuracak. Telefonu Geet açacak ve onun sesini duyunca büyük bir sürprizle karşılaşacak. Geet’in Dev ile Mann’ın kardeş olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Yaralı Kalbim dizisinin son bölümü Cumartesi akşamı yayında olacak.

Yaralı Kalbim 11. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 11. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 11. Bölümünde Mann, Geet’i asistanı olarak işe alacak. Naintara ise Mann ile konuşmak için şirketi arayacak. Telefonu Geet açacak. Onun sesini duyup büyük şaşkınlık yaşayacak. Dev ile Mann’in kardeşlik bağını Geet’in anlayıp anlamayacağı sorusu ise dizinin 11. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 13 Şubat Cumartesi

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 13 Şubat Cumartesi tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve orijinal adı Geet - Geet Hui Sabse Parayi olan Hint dizisinde, istemediği bir evlilik yapan Geet ile abisinin hataları yüzünden canı yanan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkı ekranlara taşınıyor. Dizinin başrollerini Drashti Dhami ile Gurmeet Chaudhary paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal yer alıyor. Dram ve romantik türleri ile yayınlanan Hint yapımı Kanal 7 ekranlarında her gün izleyici ile buluşuyor.