Hint dizisi Yaralı Kalbim 12 Mart özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 36. Bölümünde Dev, Naintara’dan ayrılmak isteyecek. Mann bu durumu öğrendiğinde, Naintara’nın hayatlarından tamamen çıkacağını düşünerek sevinecek. Büyükanne ise Mann ile Geet’in hemen evlenmesi için düğün hazırlıklarına başlayacak. Geet’in iş arkadaşları Mann’dan çekinecekler ancak yine de ikilinin evliliğini kutlamak için bir sürpriz hazırlayacaklar. Yaralı Kalbim 36. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı dizi severlerle buluştu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Mann ve Geet, ofise birlikte gidecekler ve sürprizi görünce çok şaşıracaklar. Geet, Mann’a bir sürpriz hazırlamak isteyecek ancak bir türlü fırsat bulamayacak. Geet’in planladığı sürprizi hazırlayıp hazırlayamayacağı sorusu ise dizinin 36. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 12 Mart özeti fragmanı izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 12 Mart özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde büyükanne, Geet ile Mann’ın bir an önce evlenmesi gerektiğini düşünecek. Geet, düğün hazırlıkları devam ederken Mann’a sürpriz hazırlamak için kolları sıvayacak. Geet’in sürprizi yeni bölümde ekranlara gelecek.

Yaralı Kalbim 36. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi 36. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma sunuldu. Orjinal adı Geet Hui Sabse Parayi olan ve başrollerini Drasthi Dhami ile Gurmeet Chaudhary’nin paylaştığı yapımın 36. Bölümünde heyecan yine yüksek olacak.