Yaralı Kalbim 14. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Şubat 2021 Salı Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 14. Bölümünde Mann ve Geet şirkette bulunan fosite mahsur kalacak. Mann bu duruma çok öfkelenecek ve tüm sinirini Geet’ten çıkaracak. Dev ise şirkete gelecek ve her yerde Mann’ı aramaya başlayacak. Gece boyunca şirkette bulunan fosite mahsur kalan Geet ise çok bunalacak. Mann bu sırada Geet’in geçmiş yaşamına dair sorular sormaya başlayacak. Geet, evden kaçma sebebini ve yaşadığı sıkıntıları Mann’a anlatacak. Mann ise Geet’i motive etmek isteyecek ve ona güçlü bir karaktere sahip olduğunu söyleyecek. Yaralı Kalbim dizisinin 14. Bölümünde, Mann’ın güzel sözlerini duyan Geet çok duygulanacak. Sasha ise ikilinin ofiste baş başa kaldığını öğrenecek ve bu duruma çok sinirlenecek. Geet’in yakasını bırakmamakta kararlı olan Sasha, ona yeni tuzaklar kurmak için harekete geçecek. Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümü Salı akşamı dizi severlerin beğenisine sunulacak.

Yaralı Kalbim 14. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 14. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümü heyecanla beklenen Hint dizisinin 14. Bölümünde Geet ve Mann şirkette mahsur kalacak ve Sasha bunu öğrendiğinde öfkeden deliye dönecek. İkilinin baş başa vakit geçirmesinden dolayı sinirlenen Sasha, Geet’e bir oyun oynamak için yeni planlarını devreye sokacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle 16 Şubat 2021 Salı

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 16 Şubat 2021 Salı tanıtımı yayına girdi. Hindistan’da yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımı, Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor. Orijinal adı Geet Hui Sabse Parayi olan dizide istemediği bir evlilik yapan Geet ile abisinin hataları yüzünden canı çok yanan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkı ekranlara geliyor. Dram ve romantik türleri yayınlanan Hint dizisinin oyuncu kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal isimleri yer alıyor.