Yaralı Kalbim 15. Bölüm fragmanı özeti olan 17 Şubat 2021 Çarşamba Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin 15. Bölümünde Geet, Mann ile birlikte bir partiye davet edilecek. Geet, partiye Mann’dan önce gidecek ancak elbisesi yüzünden partiye kabul edilmeyecek. Kapıdaki görevliler, Geet’in davetli olduğu konusunda yalan söylediğini düşünecek ve onunla alay edecekler. Mann ise Geet’i kapıda beklerken görecek ve onun kendi davetlisi olduğunu dile getirecek. Yaralı Kalbim dizisinin 15. Bölümünde Dev, Geet’i unutamayacak ve onu bulmak için harekete geçecek. Dev, Geet’in yaşadığı eve gidecek ve onun orada olmadığını görüp büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Mann ise Geet’e karşı bir şey hissettiğini düşünmeye başlayacak. Mann duygularını bastırmaya çalışacak. Mann’ın bunu başarıp başaramayacağı ise Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımları arasında yer alan Yaralı Kalbim dizisinin merakla beklenen 15. Bölümü Çarşamba akşamı dizi severlerle buluşacak.

Yaralı Kalbim 15. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 15. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 15. Bölümünde Mann, Geet ile birlikteyken ona karşı sevgi hisleri beslemeye başlayacak. Duygularını kontrol altına almak isteyen Mann, Geet’e bir şey söylememek için direnecek. Mann’ın bu konuda başarılı olup olmayacağı ise sorusu ise Hint dizisinin 15. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan Çarşamba fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Başrollerde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhary’in rol aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal var. İstemediği bir evlilik yaşayan ve kocası tarafından terk edilen Geet ile abisi yüzünden sıkıntılar yaşayan Mann’ın tesadüflerle dolu aşk hikayesi her gün Kanal 7 ekranlarında olacak.

Yaralı Kalbim 17 Şubat Çarşamba fragmanı özeti

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle ve heyecanla izlenen Hint dizisi Yaralı Kalbim 17 Şubat 2021 Çarşamba fragmanı özeti ve tanıtımı yayınlandı. Yaralı Kalbim dizisinin 15. bölümünde Mann ve Geet birlikte bir davete katılacaklar. Mann, Geet'e karşı hisler beslemeye başlayacak.