Yaralı Kalbim 16. Bölüm fragmanı özeti olan 18 Şubat Perşembe Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. İlk bölümü Hindistan’da 5 Nisan 2010 tarihinde yayınlanan ve 14 Aralık 2011 tarihinde final yapan Hint dizisi, ülkemizde Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Hindistan’da 20’şer dakikalık bölümleri ile 470 bölüm izleyici ile buluşan dizi, en iyi yönetmen dalında televizyon ödülünün sahibi olmuştu. Yönetmen koltuğunda Nissar Parvez’in oturduğu, yapımcısı Gül Khan ve orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan Hint dizisi dram, romantik türleri ile ekrana geliyor. 16. Bölümü ile Perşembe akşamı yayında olacak olan Yaralı Kalbim dizisi yine heyecanlı bir bölümle dizi severlerin karşısına çıkacak. İstemediği bir evlilik yağan Geet ve ağabeyinin hataları sebebiyle zor günler yaşayan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkı dizinin ana konusunu oluşturuyor. Heyecanın giderek tırmandığı Hint dizisi, Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürdürecek. Tüm engellere rağmen aşkın tüm sorunları aşacağını anlatan hikayede heyecan ve tempo düşmeyecek. Geet ile Mann’ın büyük sınavlardan geçecek aşkları ekranda yerini alacak.

Yaralı Kalbim 16. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim dizisi 16. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 16. Bölümü yine Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyecek. Mann ile Geet’in yakınlaşması yeni bölüme damga vuracak. Ayrıca Dev ile ilgili sorular da dizinin 16. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle 18 Şubat Perşembe

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 18 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlayacak. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak. Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Sorusunun yanıtı duygusal anlara sahne olacak.

Yaralı Kalbim dizisi oyuncuları Kanal 7

Drashti Dhami (Geet)

Gurmeet Chaudhary (Maan)

Suhasini Mulay / Anju Mahendru (Savitri)

Abhinav Shukla / Samir Sharma (Dev)

Nikunj Malik (Anwesha)

Melanie Pais (Nandini)

Tanushree Kaushal / Usma Bachani (Parminder)

Karishma Randhawa / Sonali Nikam (Naintara)

Yaralı Kalbim dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Behzaad Khan (Brij), Talat Rekhi (Daarji), Praneet Bhat (Aditya "Adi"), Aditi Chopra (Pinky), Kanika Maheshwari (Sasha) ve Aakanksha Nimonkar (Tasha) rol alıyor.