Yaralı Kalbim 16. Bölüm fragmanı 19 Şubat Cuma özeti olan Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir dikkatle takip edilen Hint dizisinin 16. Bölümünde Geet, Mann’ın davranışlarındaki olağanüstü değişimin nedenini anlamaya çalışacak ve bunun sebebini Mann’a soracak. Öfkesi hiç azalmayan Mann ise kendisini umursamadığını dile getirecek. Geet bu konuda ısrar etmeyi sürdürecek ve Mann ısrarlara dayanamayıp, Geet’i her an düşünmekten kendisini alıkoyamadığını kaydedecek. Geet ise bu sözler karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Yaralı Kalbim Hint dizisinin yeni bölümünde Mann, içinden geçen tüm duyguları Mann’a itiraf ettiğini anlayacak ve lafı değiştirmeye çalışacak. Büyükanne ise tüm bu konuşmaları gizlice dinleyecek. Büyükanne, Mann’ın Geet’e söylediği sözlerden dolayı büyük mutluluk yaşayacak. Mann ile tartışmaktan bir an olsun geri durmayan Geet ise bir anlık öfkesine teslim olacak ve istifa ettiğini söyleyecek. Mann’ın bu istifayı kabul edip etmeyeceği sorusu ise Hint dizisinin 16. Bölümünde yanıt bulacak. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve birçok televizyon ödülü kazanan Yaralı Kalbim dizisi, ilk olarak 2010-2011 yılları arasında ekranlara geldi. Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile buluşan Hint dizisinin 16. Bölümü Cuma akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü, Perşembe akşamı yayınlanacak kandil programından dolayı Cuma günü kaldığı yerden devam edecek.

Yaralı Kalbim 16. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 16. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 16. Bölümünde Mann, yanlışlıkla tüm duygularını Geet’e açacak. Mann’ın öfkeli hallerinden bıkan Geet ise bir anda istifa kararı aldığını kaydedecek. Mann ise bu istifayı kabul etmemek için direnecek. Mann’ın istifa hakkındaki son sözü ise Hint dizisinin 16. Bölümünde ekranlara gelecek.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 19 Şubat Cuma özeti izle

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı 19 Şubat Cuma özeti yayına girdi. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen Hint dizisinin yönetmen koltuğunda Nissar Parvez oturuyor. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan Hint dizisi Cuma akşamı aynı heyecanla devam edecek. Dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Oyuncuları arasında ayrıca Suhasini Mulay / Anju Mahendru (Savitri), Abhinav Shukla / Samir Sharma (Dev), Nikunj Malik (Anwesha), Melanie Pais (Nandini), Tanushree Kaushal / Usma Bachani (Parminder) ve Karishma Randhawa / Sonali Nikam (Naintara) yer alıyor.