Yaralı kalbim 17. Bölüm fragmanı özeti olan 20 Şubat Cumartesi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint dizisinin hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin merakla beklenen 17. Bölümünde Geet istifa edecek ve artık Mann ile çalışmayacağını dile getirecek. Büyükanne ise onun istifasını duyacak ve bir iş teklifinde bulunacak. Büyükannenin iş teklifini kabul eden Geet, Khurana malikanesine taşınacak. Mann ise Geet’in malikanede yaşamaya başladığını ve üstelik kendi kaldığı odanın Geet’e verildiğini öğrenip büyükanneye sinirlenecek. Büyükanne ise Mann ve Geet arasındaki iletişimin daha iyi sağlanması için çaba sarf edecek. Yaralı Kalbim dizisinin 17. Bölümünde Geet ve Mann sürekli olarak atışmaya başlayacaklar. Mann ise sinirlerine hakim olamayacak ve Geet’in kendi parasında gözünün olduğunu söyleyip onun kalbini kıracak. Büyük bir aşağılama ile karşı karşıya kalan Geet’in bu suçlama karşısında ne yapacağı sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 17. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 17. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin 17. Bölümünde Mann, Geet’e karşı ağır sözler söyleyecek. Mann’ın sözlerini işitip kalbi kırılan Geet ise yeni bir karar alacak. Geet’in yapacakları dizinin son bölümünde ekranlara gelecek.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizi birçok TV ödülünün de sahibi oldu. İlk bölümü 2010 yılında, final bölümü ise 2011 yılının sonunda ekranlara gelen ve 20’şer dakikalık yayınları ile 470 bölüm ekranlarda olan Hint dizisinin yönetmen koltuğunda Nissar Parvez oturuyor. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan Hint dizisinin yapımcısı ise Gül Khan.

Yaralı Kalbim 20 Şubat Cumartesi fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim Hint dizisi 20 Şubat Cumartesi fragmanı özeti yayına girdi. Romantik ve dram türleri ile ekranlara gelen dizide, istemediği bir evlilik yapan Geet ile abisinin başına açtığı dertlerden çok canı yanan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkı ekranlara yansıyor. Dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor.