Yaralı Kalbim 18. Bölüm fragmanı özeti olan 21 Şubat Pazar Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya sayfalarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisinin 18. Bölümünde Naintara, büyükanneye gitmeye için yola çıkacak ancak giderken Geet’i görüp büyük şaşkınlık yaşayacak. Dev ile Geet’i birbirinden uzak tutmaya çalışan Naintara, ondan kurtulmak adına başka çareler aramaya başlayacak. Yaralı Kalbim Hint dizisinin 18. Bölümünde Geet, Mann’ın başının belada olduğunu düşünecek ve onu bulmak için büyük çaba sarf edecek. Son yaşadıkları diyaloglarda Mann’a karşı ağır cümleler kullandığı için çok üzgün olan Geet, her yerde aradığı Mann’ı sonunda bulacak. Mann ise Geet’i karşısında görüp yine öfkesine hakim olamayacak ve büyükanneyi neden yalnız bıraktığını sorup azarlamaya başlayacak. Naintara ise Dev’in Geet’i görüp görmediğini anlamaya çalışacak. Ancak bu konuyu kimseye soramayacak. İçindeki büyük şüpheden kurtulmak isteyen Naintara’nın bu konuda ne yapacağı sorusu ise Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 18. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 18. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin 18. Bölümünde Naintara, Dev ve Geet’in karşılaşmaması için her yolu deneyecek. İçindeki şüpheden de bir türlü kurtulamayan Naintara’nın gerçeği nasıl öğreneceği dizinin son bölümünde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. 5 Nisan 2010 ve 14 Aralık 2011 tarihleri arasında Hindistan’ta dizi severler ile Star One kanalında buluşan Hint yapımı, ülkemizde de Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. 20’şer dakikalık bölümleri ile 470 bölüm ekranlara gelen Hint dizisi, Kanal 7’de 80’er dakikalık bölümleri ile yayınlanıyor. En iyi yönetmen dalından Hindistan TV ödülünü alan ve orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan dizinin yönetmen koltuğunda Nissar Parvez oturuyor.

Yaralı Kalbim 21 Şubat Pazar fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi 21 Şubat Pazar fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Başrollerde Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) yer alıyor.