Yaralı Kalbim 21. Bölüm fragmanı özeti olan 24 Şubat Çarşamba Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Kanal 7’de her gün yayınlanan Hint dizinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Dizinin 21. Bölümü Çarşamba akşamı dizi severlerin beğenisine sunulacak. Geet ile Mann’ın arasındaki duygusal yakınlaşma 21. Bölüme damga vuracak. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve birçok televizyon ödülü kazanan dizi Kanal 7 ekranında tekrar bölümleri ile yayında. 2010 ve 2011 yılları arasında yayınlanan dizi dram ve romantik türleri ile ekrana geliyor. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan dizinin yönetmen koltuğunda Nissar Parvez, yapımcı koltuğunda ise Gül Khan oturuyor. İstemediği bir evlilik yağan Geet ve abisinin hataları sebebiyle zor günler yaşayan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim dizisinde ekranlara geliyor. Dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Suhasini Mulay (Savitri), Abhinav Shukla (Dev),n Nikunj Malik (Anwesha), Melanie Pais (Nandini), Tanushree Kaushal (Parminder), Karishma Randhawa (Naintara), Behzaad Khan (Brij) ve Kanika Maheshwari (Sasha) yer alıyor.

Yaralı Kalbim 21. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 21. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip Hint dizileri arasında yer alan Yaralı Kalbim dizisi heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile yayınlanıyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi çözeceğini anlatan dizinin heyecanı ve temposu hiç düşmüyor.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Geet ve Mann arasında başlayan duygusal yakınlaşma yeni bölümde daha da gelişecek. İkili arasında yaşanan romantik anlar çok konuşulacak. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına çıkan Mann onu yeniden hayata bağlayacak.