Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint yapımlarından olan Yaralı Kalbim dizisinin 23. Bölümü izleyicilerin beğenisine sunulacak. Dizinin yeni bölümünün en önemli sorusu, büyükannenin planının işe yarayıp yaramayacağı olacak. 23. Bölümde Geet, Mann’ın onu ne kadar önemsediğini öğrenmek isteyecek ve Mann’ı daha yakından gözlemlemeye başlayacak. Geet, Mann’a karşı derin hisler beslediğini fark edecek. Bu kez aşkı elinin tersiyle itmek istemeyen Geet, kendine bu konuda söz verecek. Hint dizisinin 23. Bölümünde büyükanne, Geet ve Mann’ı yakınlaştırmak için harekete geçecek. İkilinin birbirini daha iyi tanımasını ve yakınlaşmasını isteyen büyükanne, Mann’ın ofisinde bir parti organize edecek. Partide ikilinin ne kadar yakınlaşacağı sorusu ise dizinin 23. Bölümünde yanıt bulacak. Kanal 7 ekranlarında her gün izleyicilerle buluşan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizide heyecanlı bir bölüm daha ekranlara gelecek. Yaralı Kalbim 23. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı.

Yaralı Kalbim 23. Bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi 23. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 23. Bölümünde Mann ve Geet yakınlaşsın diye bir parti verilecek. Mann ve Geet’i birbirine yakınlaştırmak isteyen büyükannenin bu konuda başarılı olup olmayacağı sorusu 23. Bölümde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Orijinal adı Geet Hui Sabse Parayi olan ve tekrar bölümlerine ile ülkemizde yayınlanan Hint dizisinde heyecan giderek tırmanıyor. Temponun düşmediği dizide Geet ve Mann’ı bekleyen yeni sürprizler dizinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak.