Hint dizisi Yaralı Kalbim 35. Bölüm fragmanı özeti olan 11 Mart tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 35. Bölümünde Mann, Geet’in hayatını son anda yetişerek kurtaracak. Naintara ise planının işe yaramadığını görüp büyük bir öfke patlaması yaşayacak ve onun üzerine yürümeye başlayacak. Geet balkondan düşmek üzereyken, Mann yeniden Geet’i kurtarmayı başaracak. Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı olan 35. Bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Mann, büyükannenin yanına gidecek. Mann, yaşamının geri kalan zamanını Geet ile birlikte geçirmek istediğini ona söyleyecek. Büyükanne ise Mann’ın bu çıkışına çok şaşıracak. Büyükanne, Mann’ın sözleri karşısında duygu dolu anlar yaşayacak. Naintara ise ilginin üzerinden kaybolduğunu görecek. Büyükanne ve Dev’in ilgisini yeniden kazanmak isteyen Naintara, radikal bir harekete imza atarak zehri içecek. Naintara’nın hayatta kalıp kalmayacağı sorusu ise Hint dizisinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 35. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 35. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin ilgiyle beklenen yeni bölümünde Mann, hapisten çıkacak ve Naintara’nın tüm planlarına rağmen Geet’in başına kötü bir şey gelmesini engelleyecek. Naintara ise yenilgiyi kabul etmeyecek ve dikkat çekmek için zehri yudumlayacak. Naintara’nın ne olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan 11 Mart 2021 Perşembe tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaracak. Dizinin 10 Mart Çarşamba akşamı beklenen 35. Bölümü, Kanal 7’de başka bir program yayınlanacağından dolayı Perşembe günüyle kaldığı yerden devam edecek.