Kanal 7’de her gün dizi severlerle buluşan Yaralı Kalbim dizisi 37. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Yaralı Kalbim 37. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Hint dizisinin heyecanla beklenen 37. Bölümünde Mann, kız kardeşi Anny’e Geet ile daha yakın olmasını söyleyecek ve onunla bağ kurmasını isteyecek. Anny bu isteği önce kabul etmeyecek ancak Mann’ı da kırmak istemeyecek. Naintara ise diğer taraftan kendisine söylenen tüm sözlere rağmen şirkete gitmeyi sürdürecek. Yaralı Kalbim 13 Mart özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Geet, Naintara’yı durdurmak isteyecek ancak Naintara Geet’i tersleyecek ve firmada kendi hissesinin de olduğunu dile getirecek. Geet ise buna karşılık mahkemeden gelen uzaklaştırma kararını gösterecek ve onu durdurma yetkisi olduğunu kaydedecek. Naintara bu gelişme karşısında büyük şaşkınlık yaşayacak. Daha sonra ise polis tarafından şirketten zorla çıkarılacak. Büyük bozguna uğrayan Naintara’nın yeni hamlesinin ne olacağı yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim 37. Bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi 37. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 37. Bölümünde Naintara, firmadaki hisse payını kullanıp Geet ile Mann’a karşı durmaya ve meydan okumaya çalışacak. Geet ise Naintara için mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkaracak ve onun tüm planlarını suya düşürecek. Bu gelişmeye çok sinirlenen Naintara’nın ne yapacağı sorusu 37. Bölümde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 13 Mart özeti fragmanı oku

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 13 Mart 2021 Cumartesi özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Heyecanın ve temponun eksik olmadığı dizi 37. Bölümü ile Cumartesi akşamı ekranlarda yerini alacak. Başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) oyuncularının paylaştığı yapım yine Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyecek.