Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint dizileri yeni bölümleri dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Yaralı Kalbim 38. Bölüm fragmanı özeti olan 14 Mart tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 38. Bölümünde Geet ve Mann’ın düğün davetiyesinin nasıl olacağı konusunu büyükanne hatırlatacak. İkili ise sürekli olarak çatışmaya devam edince, duruma büyükanne el koyacak. Büyükanne ikiliyi uyaracak ve böyle davranmaya devam etmeleri halinde düğün hazırlıklarını durdurmakla tehdit edecek. Bunun üzerine Mann ve Geet panikleyecek. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Mann, Geet’e romantik bir sürpriz yapacak. Geet ise bu sürpriz karşısında çok duygulanacak. Any,Dev’in davetliler arasından çıkarıldığını öğrenecek. Geet hakkındaki gerçekleri öğrenen Any’nin ne yapacağı sorusu ise 38. Bölümde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 38. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim 38. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 38. Bölümünde Geet ve Mann, düğün hazırlıkları devam ederken anlaşmazlıklar yaşamaya ve çatışmaya devam edecekler. Any ise Dev ile Mann arasında yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu anlayacak. Gerçekleri öğrenen Any’nin bu duruma ne tepki vereceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Geet ile Mann’ın tesadüflerle dolu aşk hikayesi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde yine heyecanı yüksek gelişmeler ekranlarda olacak.

Yaralı Kalbim 14 Mart özeti fragmanı oku

Hint Yaralı Kalbim dizisi 14 Mart 2021 Pazar özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Başrollerini Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhary’nin paylaştığı yapımda ayrıca Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal rol alıyor.