Hint dizisi Yaralı Kalbim 39. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Mart Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin heyecanla beklenen 39. Bölümünde Mann, sürekli üzgün olan Geet’in neye üzüldüğünü anlamaya çalışacak. Geet ise Mann’a endişe ettiği konulardan söz edecek. Mann, Geet’in telaşının gereksiz olduğunu söyleyerek teselli etmeye çalışacak. Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin 39. Bölümünde Any, Geet’ten özür dileyecek. Geet’e onun sürekli yanında olacağını söyleyecek. Geet ise bu sözlerle rahatlayacak. Mann, Any ile Geet’in uyumlu olduklarını görerek büyük mutluluk duyacak. Dizinin devam eden sahnelerinde ise Mann, Geet’i doktora götürecek ve bebeğin sağlığının son durumunu öğrenmeye çalışacak. Geet’in bebeği ultrasonda görününce Mann’ın tepkisinin ne olacağı yeni bölümde izleyicilerle buluşacak.

Yaralı Kalbim 39. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 39. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Geet ile Any arasındaki sorunlar ortadan kalkacak. Mann, ikisinin iyi anlaştığını görerek bu duruma çok sevinecek. Mann ve Geet doktor kontrolüne gidecekler.

Yaralı Kalbim 15 Mart özeti fragmanı izle Kanal 7

Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 15 Mart 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan dram ve romantik türleri ile ekrana gelen yapımda heyecan devam edecek.