Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden, kaldığı yerden devam ediyor. Yaralı Kalbim 4 Mart Perşembe özeti fragmanı olan Yaralı Kalbim 29. Bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin merakla beklenen 29. Bölümünde Mira, hastanede köşe bucak Mann’ı arayan Geet’i görecek ve ona olup bitenleri anlatacak. Mann’ın geçirdiği kazayı ve 12 numarada yattığını söyleyen Mira, Geet’i daha da telaşlandıracak. Geet ise Mann’ı bulduğu için büyük sevinç yaşayacak ve ona koşacak ancak gittiği odanın boş olduğunu görecek. Naintara, Geet gelmeden odayı bir bahane ile değiştirecek ve Mann’ın yattığı odayı kimsenin bulmasını istemeyecek. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Hint dizisinin 29. Bölümünde Geet, hastanede çalışan görevlilere Mann’ın nerede olduğunu soracak ve odasının değiştirilmiş olabileceğini öğrenecek. Naintara’nın yine bir planla karşısında olduğunu anlayan Geet, Mann’ı bulmak için arayışını sürdürecek. Kısa süre sonra ise Naintara’yı görecek ve Mann’ın yaralandığını bildiğini dile getirecek. Naintara ise yalanlarına devam etmek isteyecek ancak Geet ona inanmayacak. Yaralı Kalbim 29. Bölümü Perşembe akşamı yayınlanacak.

Yaralı Kalbim 4 Mart Perşembe özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim 4 Mart 2021 Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Hint dizisinin son bölümünde Mann, Geet’in sesini duyup uyanacak. Orada olduğunu Geet’e duyurmak isteyecek ancak bunu başaramayacak. Hastanedeki tüm odaları arayan Geet’in, Naintara’yı gördüğü odayı aramaması ise büyük hayal kırıklığı yaşatacak.

Yaralı Kalbim 29. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 29. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Hint yapımının 29. Bölümünde Naintara ile Dev arasında büyük bir kavganın fitili ateşlenecek. Dev, Naintara’nın planlarını anlayacak ve onu durdurmaya çalışacak. Bu sırada Mann ise tamamen kendine gelecek ve yataktan çıkacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 29. Bölümünde Geet ve Mann nihayet kavuşacak. Mann, kollarını açıp ona koşmasını bekleyecek. Geet ise sevinç gözyaşları dökecek. Bu büyük kavuşma herkese duygusal anlar yaşatacak. Mann ve Geet arasındaki konuşma yeni bölüme damga vuracak.