Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Yaralı Kalbim dizisinin 42. Bölümü izleyicilerle buluşacak. Yaralı Kalbim 42. Bölüm fragmanı özeti olan 18 Mart tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin 42. Bölümünde beklenen düğün nihayet başlayacak. Geet, Mann ile evleneceğinden dolayı hem sabırsız hem de çok mutlu olacak. Geet daha sonra Mann ile bir araya gelecek ve ondaki durgunluğun sebebini merak edecek. Mann’ı neyin üzdüğünü anlamaya çalışan Geet, büyükanne ile konuşacak. Aradığı cevabı büyükanneden de alamayacak ve Mann’ın karşısına çıkıp gerçekleri söylemesini isteyecek. Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Mann, Geet’in sorusu üzerine gözyaşlarına boğulacak. Geet’in hayatını kurtarmak için bebekten vazgeçtiği için vicdan azabı çektiğini söyleyecek. Doktorların hem bebeği hem kendisini kurtardığı için artık üzülmemesi gerektiğini söyleyen Geet ise Mann’ı teselli etmeye çalışacak.

Yaralı Kalbim 42. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 42. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin 42. Bölümünde Geet ve Mann’ın düğünü ilk ilk ritüel yapılacak. Mann’ın durgun olduğunu fark eden Geet ise bunun peşine düşüp sebebini araştıracak.

Yaralı Kalbim 18 Mart Perşembe özeti fragmanı izle

Hint Yaralı Kalbim dizisi 18 Mart 2021 Perşembe özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Çok sevilen dizinin başrollerinde Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) var. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Suhasini Mulay (Savitri), Karishma Randhawa (Naintara), Abhinav Shukla (Dev), Nikunj Malik (Anwesha), Melanie Pais (Nandini) ve Tanushree Kaushal (Parminder) yer alıyor.