Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak izleyicilerle buluşuyor. Bu yapımlardan biri olan Yaralı Kalbim dizisi, 32. Bölümü ile yayında olacak. Yaralı Kalbim 7 Mart Pazar özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 32. Bölümünde Geet, yaptıklarından dolayı Mann’dan kendisini affetmesini isteyecek. Mann ise büyük bir ıstırap çekse de Geet’e ondan nefret ettiğini söyleyip, uzak durmasını isteyecek. Bu sözleri duyan Geet, gözyaşı dökecek. Geet, Mann ile aralarında hala güçlü bir bağ olduğunu kaydedecek. Geet, Mann’ın ona karşı hissettiği gerçek duygularını ortaya çıkarmak için büyük çaba gösterecek. Yaralı Kalbim 32. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Hint dizisinin yeni bölümünde Mann, daha sonra yalnız kalacak ve Geet’e söylediği acı dolu sözler için büyük üzüntü duyacak. Arada kalan ve bir karar vermesi gereken Geet’in ne yapacağı sorusu ise dizinin 32. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 7 Mart Pazar özeti fragmanı izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 7 Mart 2021 Pazar özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 32. Bölümünde Geet, büyük bir çıkmazın içine girecek. Mann, Geet’e ondan nefret ettiğini söyleyecek. Geet, bunları duyup yıkılacak. Geet’in vereceği büyük karar yeni bölümde ekranlarda olacak.

Yaralı Kalbim 32. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim dizisi 32. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 32. Bölümünde işler daha da kızışacak. Geet af dilerken, Mann gerçek olmayan sözlerle Geet ile arasına büyük bir uçurum koyacak. Mann daha sonra söylediklerinden büyük pişmanlık duysa da, sözlerini geri alamayacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Orijinal Adı Geet – Hui Sabse Parayi olan, heyecan ve temponun hiç eksilmediği dizide, hayatı yakıcı sırlarla dolu olan Geet ile abisinin başına açtığı dertlerle boğuşan Mann’ın hikayesi ekranlara taşınıyor. Dizinin yeni bölümünde Geet, büyük bir yol ayrımında kararını verecek.