Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden dizi severlerle buluşmayı sürdürüyor. Yaralı Kalbim 8 Mart özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint yapımının heyecanla beklenen 33. Bölümünde Mann, Geet için aldığı şirketi başka birine satacak. Geet, bu haberi öğrendiğinde büyük bir yıkım yaşayacak. Naintara ise serbest kaldıktan sonra Sasha ile anlaşacak ve Geet’ten kurtulmak için yeni planını devreye sokacak. Dizinin yeni bölümünde Mann, karşısında bir anda Naintara’yı görecek ve duruma çok şaşıracak. Mann, Naintara’yı Geet’in görmemesi için büyük çaba sarf edecek. Yaralı Kalbim 33. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin yeni bölümünde Naintara, Mann’ın karşısına dikilecek ve onu tehdit edecek. Naintara, şirkette kendisinin de hakkının olduğunu iddia ederek şirketten uzaklaşmayacağını ve bir sahibinin de kendisi olduğunu dile getirecek. Mann ise şirketin ona değil kendisine ait olduğunu söyleyip onu kovacak. Naintara bu gelişmelerin üzerine Geet ile birlikte Mann’dan da intikam almak için harekete geçecek. Bunun için Sasha ile birlikte hareket eden Naintara’nın ne planladığı sorusu Hint dizisinin 33. Bölümünde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim 8 Mart özeti fragmanı izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 8 Mart 2021 Pazartesi özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Naintara, hapishaneden çıkacak ve kendisine bunu yaşatan Mann ile Geet'ten intikam alacağını kaydedecek. Naintara’nın aklından geçen intikam planı yeni bölümde izleyicilerle buluşacak.

Yaralı Kalbim 33. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint Yaralı Kalbim dizisi 33. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 33. Bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Temponun artacağı bir bölüm, Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyecek. Naintara’nın intikam planları 33. Bölümün ana konusunu oluşturacak. Mann ile Geet arasındaki duygusal yakınlaşma da 33. Bölüme damga vuracak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı oku Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yayınlandığı ilk dönemde izlenme rekorları kıran ve Hindistan’da birçok TV ödülü kazanan Hint dizisi tekrar bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizinin 33. Bölümü Pazartesi akşamı yayında olacak.