Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan Hint yapımları arasında yer alan Yaralı Kalbim dizisi 11. Bölümü ile yayında olacak. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 13 Şubat Cumartesi tanıtımı olan Yaralı Kalbim 11. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Geet, Pinki’nin aracılığı ile onun çalıştığı firmada işe başlayacak. Yeni bir başlangıç yapan Geet, umutlu bir geleceğe doğru yol almaya başlayacak. Ancak sürprizler Geet’in yakasını bırakmayacak. Geet, yeni işe girdiği firmanın Mann’a ait olduğunu öğrendiğinde bu bilgiye oldukça şaşıracak. Mann ise Geet’e bir teklifte bulunacak ve onun asistanı olmasını isteyecek. Mann’ın asistanı olarak işe başlayan Geet, onun bitmeyen öfkesinin sebebini anlamaya çalışacak ancak bunda başarılı olamayacak. Yaralı Kalbim dizisinin 11. Bölümünde Naintara ise Dev’in ailesinin evine gidip büyükanne ile konuşacak. Dev’in ülkeye giriş yasağı olduğunu hatırlatacak ve Mann’ın kardeşine yardımcı olmadığını dile getirecek. Naintara bu konuda büyükannenin devreye girmesini rica edecek. Büyükanne ise torunu Mann’ın inadını kıracağını söyleyip duruma el atacağını söyleyecek. Bu sözle birlikte rahatlayan Naintara ise Mann ile konuşmak için firmayı arayacak. Geet telefonu açtığında, karşısındaki sesin sahibini tanıyıp şaşkınlık yaşayacak. Dev ile Mann’ın kardeş olduğunu anlayıp anlamayacağı sorusu ise Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak. Yaralı Kalbim dizisi Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü ile kaldığı yerden aynı heyecanla devam edecek.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Mann, Geet’i asistan olarak yanına alacak ve birlikte çalışmaya başlayacaklar. Naintara Mann’ı aradığında telefonu Geet açacak. Naintara’nın sesini duyan Geet, bu sese çok şaşıracak. Geet’in gerçekleri öğrenip öğrenemeyeceği ise yeni bölümlerde belli olacak.

Yaralı Kalbim 11. Bölüm fragmanı özeti izle 13 Şubat Cumartesi

Yaralı Kalbim 11. Bölüm fragmanı özeti olan 13 Şubat 2021 Cumartesi tanıtımı dizi severlerle buluştu. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımları arasında yer alan Yaralı Kalbim dizisi, tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatıyor. Heyecanın ve temponun hiç düşmeyeceği dizide Geet ile Mann’ın öyküsü ekranlara geliyor.

Yaralı Kalbim dizisi oyuncu kadrosu Kanal 7

  • Drashti Dhami (Geet)
  • Gurmeet Chaudhar (Mann)
  • Abhinav Shukla
  • Anju Mahendru
  • Nikunj Malik
  • Melanie Pais
  • Tanushree Kaushal